Empati ljubav doživljavaju drugačije i intenzivnije - Šta se desi kada se zaljube dva empata

Empati su jako osjetljivi ljudi koji kao sunđer upijaju emocije i energiju drugih ljudi. 


Imaju jako izraženu intuiciju, razumiju tuđa osjećanja i duboko brinu o drugim ljudima i okolini. Empati su stare duše koje znaju šta žele i uvijek uče i razvijaju se. Kada je ljubav u pitanju, empati ljubav doživljavaju na jednom višem nivou i mnogo intenzivnije od drugih. 

Kada se dva empata zaljube jedno u drugo to može biti sjajna veza jer su oboje dobri u komunikaciji, lako će dijeliti svoj osjećanja i imaće više razumijevanja jedno za drugo. Dva empata znaju kako da se prilagode međusobnim potrebama i uvijek će potrebe svog partnera staviti na prvo mjesto. 



Empati se magnetski privlače i povezuju kroz svoje emocije i način na koji doživljavaju svijet oko sebe. Osim toga, oni dijele mnoge slične kvalitete što ih čini savršenim parom. Kada se dva empata sretnu, oni se jako brzo zaljube. Oni su jako komunikativni pa je veća vjerovatnoća da otvoreno podijele svoja osjećanja jedno prema drugome zbog čega se i njihova intimnost brže razvija. 

Kada se dva empata zaljube, njihova fizička intimnost će biti nevjerovatna i puna strasti. Urođeni osjećaj pažnje koji dijele sa drugima će im pomoći da njihovu intimnost podigne na jedan viši nivo. Romantični odnosi dva empata su strastveni i jaki. 



Oni se ponašaju jedno prema drugom onako kako žele da se drugi ponaša prema njima sa puno pažnje i nježnosti. Njihova veza je puna ljubavi i podrške. Jake granice su ono što njihovoj vezi osigurava dugoročnost, a što je ključno za uspijeh svake zdrave veze. 

Veza između dva empata je pravi blagoslov. Kada se pronađu, oni će uživati u nevjerovatnoj vezi punoj strasti, provodiće vrijeme sa nekim ko ih u potpunosti razumije i dijeliće svoj život sa partnerom koji ih podržava i voli.

Pokreće Blogger.