Odan muškarac je konkretan, direktan i ništa ne krije - Osobine koje krase iskrenog muškarca

Pored muškarca bi trebalo da vam bude lijepo, da se osjećate ugodno i samouvjereno. 


On nikada ne bi trebao da vam dopusti da na trenutak sumnjate u sebe i svoj izgled. On bi trebao da vas natjera da počnete voljeti sebe. Odan i iskren muškarac je uvijek jači na svojim djelima nego na riječima. On će znati da cijeni vas, vaš karakter i vaš smisao za humor. 

Odan i iskren muškarac zna da je intimnost mnogo više od odnosa i da se ne ograničava samo na krevet. On će jednako misliti na vas kada ste pored njega i kada ste kilometrima daleko. Zvaće vas i pokazivati vam pažnju uvijek, a ne samo kada ste zajedno. 



On vas neće skrivati i svima će pokazati da ste zajedno. Neće se plašiti da vas upozna sa svojom porodicom i prijateljima. Pričaće svima o vama jer je ponosan što vas ima pored sebe. Odan muškarac je direktan i konkretan. Uvijek će vas pažljivo slušati i bez problema odgovarati na sva vaša pitanja.

Ponašaće se prema vama sa poštovanjem i uvijek će vam iskreno reći ono što želite da znate. On ima svoje moralne vrijednosti, teško ga ne zavarati i manipulisati sa njim. Odan muškarac je uvijek otvoren. Otkriće vam svoju dušu i pokazati vam svoju lošu, ali i onu najbolju stranu. 



Odan i iskren muškarac se ne plaši pokazati svoju ranjivost, pred vama neće skrivati ništa, naročito ne svoje srce. On je neko na koga se uvijek možeš osloniti i kome uvijek možeš vjerovati. Nikada vam neće dati povoda da sumnjte u njega, čak i kada se kasno vrati kući, uvijek će vam reći gdje je i sa kim bio bez da ga pitate. 

Pored pravog muškarca uvijek možete biti opušteni jer možete biti sigurni da vas nikada neće povrijediti niti se plašiti da će vam nauditi.

Pokreće Blogger.