O ljubavi muškarca sudite po njegovim djelima - 5 savjeta ženama kako bi bolje razumijele muškarce

Već dugi niz godina stručnjaci proučavaju odnose između muškaraca i žena te su došli do zaključka da žene često ne razumiju određena muška ponašanja. 


Zapravo nema velike razlike između muškaraca i žena samo je i jednima i drugima teško da prihvate jedni druge onakvima kakvi zaista jesu. Dovoljno je da prihvatite 5 jednostavnih činjenica o muškarcima kako biste uspjeli pronaći zajednički jezik. 

1. Mnogi muškarci ne vole dopisivanje; Ako vam muškarac ne odgovori odmah na vašu poruku to ne mora da znači da nije zainteresovan i da je ravnodušan. Mnogi muškarci smatraju dopisivanje nepotrebnim ako o tome možete razgovarati uživo. 



Takođe, mnogi muškarci smatraju da ako ste u stabilnoj i ozbiljnoj vezi, nema potrebe da se konstantno dopisujete. 2. O njegovoj ljubavi sudite po njegovi djelima; Mnoge žene vole čuti kad im muškarac kaže da lijepo izgleda, da je privlačna i ostale lijepe riječi. 

Ali, o ljubavi muškarca ne bi trebali suditi po njegovim riječima, već po njegovim djelima. Kada muškarac voli ženu on će se potruditi da joj to pokaže djelima i neće trošiti energiju na prazne riječi. Mnogo je važniji način na koji se muškarac ponaša prema vama nego riječi koje izgovara. 



3. Mnogi muškarci žele usrećiti ženu, ali ne znaju kako; Mnoge žene misle da muškarci najerno komplikuju stvari i nerviraju svoje ljepše polovine, ali istaina je da oni zaista žele usrećiti svoje žene samo ponekad ne razumiju šta trebaju napraviti. Ako žena nešto želi treba to da kaže. 

Mnogi muškarci ne razumiju ženske nagovještaje i zagonetke. Ne očekujte da vam muškarac čita misli i cijenite njegov trud. Svaki muškarac bi želio da žena pored njega bude srećna, a ako vidi samo prezriv stav, smatraće se nepotrebnim i otići će. 

4. Muškarci imaju potrebu da se bore za ženu; Ako muškarac u jednom momentu počne osjećati da gubi ženu on će se truditi na sve moguće načine da održi vezu i zadrži svoju voljenu. Ako muškarac shvati da bi žena lakše mogla otići kod drugog, on će se truditi i boriti do poslednjeg da je zadrži, a time pokazuje koliko je zaits voli. 

5. Muškarcima je potrebna sloboda;Važno je da svaka žena shvati da sloboda muškarca ne trebada se ograničava. To ne znači da on želi pobjeći od vas već mu je potrebno malo vremena za sebe. Da bi imali zdrav odnos i žene i muškarci moraju raditi na razvijanju svoje samostalnosti bez obzira na partnera. Dozvolite svom partneru malo slobode, i vama će dobro doći.

Pokreće Blogger.