Proste i nekulturne žene nikome nisu privlačne - Kako izgleda savršena žena u očima muškarca

Uprkos činjenici da niko nije savršen, muškarci su otkrili nekoliko osobina koje, po njihovom mišljenju, treba imati savršena žena. 


Iako je prilično nemoguće da jedna žena posjeduje sve navedene osobine, ako posjeduje bar više od pola, može se smatrati idealnom ženom. Proste i nekulturne žene ni jednom muškarcu nisu privlačne i zaobilaze ih u širokom luku. 

U nastavku pročitajte koje su to osobine za koje muškarci smatraju da čine savršenu ženu. 1. Ženstvenost; 90% muškaraca smatra da savršena žena treba da bude ženstvena. Vole žene koje znaju da se lijepo obuku i pokažu svoju ženstvenost. 



Ne morate izgledati kao Angelina Jolie, ali nije na odmet da sa vremena na vrijeme obučete neku zavodljivu haljinicu kojom ćete sa lakoćom zavesti svog muškarca. 2. Društvenost; Muškarci ne vole žene kojima moraju izvlačiti riječi iz usta, ali ne vole ni one koje ne zatvaraju usta i stalno nešto pričaju samo da ne bi ćutale. 

Oni vole žene sa kojima mogu da razgovaraju o raznim temama. 3. Inteligencija; Iz nekog razloga neke žene misle da je psovanje moderno, a to je naročito zastupljeno kod mlađih žena. Muškarci ne samo da ne misle tako, već takve žene zaobilaze u širokom luku. 



Za njih nema ništa ružnije nego čuti ženu da izgovara ružne riječi i psuje. Oni vole lijepo vaspitane i inteligentne žene koje se ne plaše pokazati svoju inteligenciju. 4. Samostalnost; Iako mnogi muškarci vole preuzeti ulogu zaštitnika i brinuti se o svojoj ženi, oni ipak vole kada je njihova ljepša polovina samostalna i za se brinuti o sebi. 

Vole žene koje imaju ciljeve u životu i koje se ne ustručavaju da ih postignu. 5. Dobra domaćica; Ni jedan muškarac ne bi volio da dodje kući i zatekne svoju ljepšu polovinu kako leži na kauču i gleda tv dok je kuća u teškom neredu. 

Svaki muškarac, bez izuzetka, voli kada je žena uredna i koja je dobra domaćica. 6. Brižna; Muškarci vole kada ih žena razmazi i brine o njima. Stoga bi bilo dobro povremeno ga razmaziti malim iznenađenjima, doručkom u krevetu ili omiljenim jelom. 

Takođe, potreban im je neko ko će u svakom trenutku znati gdje je ostavio novačanik ili ključeve jer ih muškarci stalno gube po kući. 7. Nasmijana; Osmijeh je najljepši ukras na ženi, a nasmijana žena je ono što muškarci najviše vole da vide. Nasmijane žene i one koje imaju izražen smisao za humor, privlače muškarce kao magnetom.

Pokreće Blogger.