Ljubavna astro analiza za April - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: Oni Rakovi koji su slobodni će privlačiti pažnju suprotnog pola gdje god da se nađu. Budite pažljivi sa nepoznatim ljudima i ne prihvatajte savjete od onih sa kojima niste dobri i koje ne poznajete najbolje. Naročito nemojte prihvatati ljubavne savjete jer neke osobe neće imati lijepe namjere sa svojim savjetima. 

Oni koji su u vezi bi mogli biti skloni raspravama i svađama sa svojim partnerom, pa vam trenutna situacija neće ići u prilog kada su u pitanju planovi za budućnost. Biće potrebno malo hrabrosti, iskrenosti i otvorenosti ako želite izgladiti cijelu situaciju i napraviti neki promjenu. 



Budite pažljivi u razgovorima i pokušajte da se stavite u situaciju svog partnera kako bite lakše razumjeli neke stvari. Lav: U o vom periodu nikako ne biste smjeli izbjegavati kompromise. Moraćete se ponašati racionalnije ako želite skladan ljubavni odnos sa partnerom. 

U suprotnom ćete samo biti krivi ako se vaša veza završi. Sami ćete biti krivi za sve svoje ljubavne neuspijehe, a razlog tome će biti vaša nespremnost da saslušate mišljenje drugih. Vaša istinska snaga leži u vašoj intuiciji i vašoj osjetljivosti, stoga se trudite da to iskoristite u svoju korist. 



Neki slobodni Lavovi bi mogli doći do nekih informacija koje će im pomoći da promijene mišljenje o jednoj osobi. Djevica: Djevice bi u ovom mjesecu trebale biti spremne na brojna iznenađenja. Postoji mogućnost da se upustite u strastvenu vezu sa jednom osobom iz prošlosti ili da obnovite staru ljubavnu vezu. Pokušajte ovaj put da stavri idu malo sporije kako ne biste sagorjeli od prevelike strasti. 

Budite pristojni, šarmantni i nemojte propustiti priliku da pokažete svoju inteligenciju. Vaša osjećanja će biti jako intenzivna zato budite oprezni. Pokušajte da smanjite svoja očekivanja kako ne biste na kraju bili razočarani. Ako uspijete stvari održati na nekom realnom nivou vaša veza bi mogla imati budućnost. Sve će se završiti kako treba ako dopustite da stvari idu svojim tokom.

Pokreće Blogger.