Prava žena će vam uvijek biti vjetar u leđa - 5 stvari koje rade samo žene koje iskreno vole

Ženu nikada  ne treba uzimati zdravo za gotovo, naročito ne zaljubljenu ženu. 


Kada je žene zaljubljena i kada voli svog partnera ona je spremna za njega učiniti sve kako bi ga usrećila. Muškarac koji pored sebe ima ženu koja radi sledećih šest stvari je pravi srećnik i trebao bi da je čuva i nikada ne pušta jer takvu neće lako naći. 

1. Zna se nositi sa njegovim negativnim emocijama; Svi se mi ponekad naljutimo zbog onoga što se događa u vezi ili nečeg drugog. Ako žena zna da kontroliše bijes i zna kako da smiri i sebe i svog partnera to znači da je zrela i da zna kako da se brine o svojoj vezi i svom partneru. 



2. Ima povjerenja u svog partnera; Ako žena svom partneru vjeruje sve što joj on govori, onda nikako ne bi trebao da je razočara. Mnoge žene ne vjeruju svojim muškarcima i neprestano nešto sumnjaju ponekad i bez potrebe, zato ako muškarac pored sebe ima ženu koja mu vjeruje treba to da cijeni. 

3. Ne toleriše njegove izgovore; Ona želi da njen muškarac uspije i neprestano ga motiviše da postigne svoje ciljeve. Ona neće tolerisati izgovore da nešto ne može već će ga podražati na njegovom putu do uspijeha. 4. Pored nje može biti ono što jeste; Ako muškarac pored svoje žene ne mora da glumi bilo šta ili da se pretvara da je nešto što nije taj muškarac pored sebe ima pravu ženu. 



Ima ženu koja će ga motivisati da postane bolji čovjek i koji se neće plašiti da pokaže svoja osjećanja. Ona je ta koja podržava snove svog partnera i pomaže mu da ostvari sve svoje ambicije i ciljeve. 5. Čini ga boljim čovjekom; Svi mi imamo svoje dobre i loše strane. 

Ona je ta koja u svom partneru otkriva samo ono najbolje i čini da pored nje postane bolji čovjek. Ako muškarac ovakvu ženu ima pored sebe treba čvrsto da je čuva i nikada da je ne pušta.

Pokreće Blogger.