Univerzum nam svakodnevno šalje poruke - Vjerujte intuiciji i ne zanemarujte jasne znakove

Univerzum nam skoro svakodnevno šalje poruke i znakove kako bi nam ukazao na neke značajne stvari. 


Ako ignorišemo i izbjegavamo te znakove, onda ćemo neke stvari morati naučiti na teži način i možemo krenuti pogrešnim putem u životu. Moramo shvatiti da se sve na ovom svijetu dešava sa razlogom bez obzira koliko se mi trudili to da ignorišemo. 

Uvijet trebamo biti oprezni i ne smijemo zanemarivati znakove kako bismo mogli razumjeti šta nam to Univerzum želi reći. Moramo vjerovati svojim instinktima i njegovati svoja osjećanja kako bi bolje razumjeli poruke koje nam šelje Univerzum. 



Unutrašnji nemir; Ljudski instinkt je najvažniji osjećaj koji prenosi snažne emocije i upozorenja o nekim predstojećim događajima. Glavobolja, grčevi ili nervoza u želudcu bez ikakvog razloga su sigurni znakovi da se događaji koji slijede neće završiti dobro. 

Takvi znakovi su poruke Univerzuma koje nam govore da nešto nije u redu i da moramo pokušati promijeniti stvari. Gubljenje stvari; Bez obzira koliko se trudili da neke stvari sačuvamo, ako nam nisu suđene i namjenjene, one će nas svejedno napustiti. 



Na primjer, ako izgubite punjač za telefon to može značiti da biste trebali više vremena provoditi sa svojim voljenima i da trebate malo odližiti telefon. Pokušajte živjeti u trenutku i slušajte znakove Univerzuma. Kašnjenje; Vrijeme je faktor koji nam pomaže u boljoj međusobnoj komunikaciji, ali kašnjenje je uvijek loš znak. 

Ako vidimo da ćemo zakasniti na neki sastanak tada je najbolje da ga odgodimo za neki drugi povoljniji dan. Univerzum nam kašnjenjem šalje poruku da bi taj sastanak mogao loše da se završi.

Pokreće Blogger.