Tranzit Marsa u znaku Raka do 20.07. - Vagama ljubav na vidiku, Blizancima problemi sa novcem

Planeta mars ulazi u znak Raka 02. juna i ostaće u njemu sve do 20. jula. Mars označava akciju, dinamičnost i sposobnost donošenja odluka. 


Smatra se da sa sobom nosi veoma jaku energiju. Gospodar je prve i osme kuće i vlada znakon Ovna i Lava. Mars označava konstruktivnu i destrukticnu energiju u zavisnosti od položaja u kojem se nalazi. Ovan: Za vrijeme ovog tranzita biste trebali ostati što je moguće smireniji. 

Samo tako ćete moći napraviti napredak u karijeri te steći poštovanje drugih. Bilo bi dobro da što više vremena provodite sa svojom porodicom kako biste izbjegli mogućnost da se vaši odnosi pogoršaju. Bilo bi dobro da neke odluke vezane za imovinu odgodite za neki drugi povoljniji period. 



Bik: Jako je vašno da u ovom periodu zadržite dobru komunikaciju sa ljudima koji vas okružuju. Mogli biste osjećati stres i napetost na poslu, ali to neće uticati na obavljanje vaših zadataka i obaveza. Ovaj period bi vam mogao donijeti lijepu zaradu koja će popraviti vaše finansijsko stanje. 

Blizanci: U ovom periodu biste mogli povrijediti jednu osobu koja vam je jako draga. Ako želite to da izbjegnete pazite na svoje riječi i djela. Takođe, mogli bi se javiti neki neočekivani troškovi koji bi mogli uticati na vašu finansijsku situaciju. 



Izbjegavajte pozajmljivati novac ili uzimati kredit. Rak: Zbog svoje impulsivne prirode u ovom periodu biste mogli postati agresivniji nego inače što bi vam moglo uzrokovati mnogo stresa. Ipak, ovaj tranzit će biti jako povoljan za vas u pogledu novca i napretka u karijeri. 

Mogli bi se javiti neki nesporazumi u bračnom životu. Lav: U ovom periodu ćete se morati dodatno potruditi kako biste dokazali svoje sposobnosti i vrijednosti. Uprkos svom trudu i naporima, možda nećete dobiti nikakvu podršku starijih ili kolega na svom radnom mjestu. 

Stoga,takođe se savjetuje da se klonite ulaska u sporove i rasprave. Djevica: Djevicama se savjetuje da u ovom periodu ne mijenjaju posao bez obzira koliko primamljivo vam zvučala neka ponuda. Izbjegavajte neka velika ulaganja jer bi se ona mogla pokazati kao nepovoljna. 

Ovaj period bi vam mogao donijeti nesklad u vezi, pa bi bilo dobro da mudro razgovarate i donosite odluke. Vaga: One vage koje su u vezi bi trebale biti oprezne jer bi se mogli javiti neki iznenadni problemi. Ipak, za slobodne pripadnike ovog znaka ovo bi mogao biti jako povoljan period koji bi im mogao donijeti jednu jako lijepu ljubavnu vezu. 

Škorpija: U ovom periodu ćete se morati osloniti na sebe i svoje vještine i sposobnosti jer bi vam pomoć drugih mogla izostati u ovom periodu. Ako želite postići ono što želite potrudite se. Budite oprezni i da se ne upuštate u aktivnosti koje neprijateljima mogu dati priliku da ukaljaju vašu sliku. 

Strijelac: U ovom periodu kod vas i vašeg partnera bi se mogle pojaviti neke nesuglasice ili razilaženja u mišljenjima. To ćete moći uspješno riješiti pravilnom komunikacijom. Budite oprezni kada je u pitanje vaše zdravlje naročito ako se bavite nekim sportom. 

Jarac: Tokom ovog tranzita bi moglo doći do sukoba u vašem bračnom životu. Trudite se da pokažete razumijevanje i spremnost za rješavanje nesuglasica te pronalaženje kompromisa. Vodolija: Tokom ovog tranzita morate se fokusirati na vaš profesionalni život i izbjegavati bilo kakve sukobe i rasprave sa svojim saradnicima. 

Pokušajte da vodite računa o svojim troškovima kako biste izbjegli preveliko trošenje novca. Ribe: Ovaj tranzit bi vam mogao stvpriti neke probleme na radnom mjestu te bi se mogli sukobiti sa svojim radnim kolegama. Takođe, ovaj tranzit će negativno uticati na vašu vezu u kojoj bi se mogli pojaviti neki nesporazumi i sukobi. Budite oprezni prilikom donošenja odluka i nemojte ih donositi kada ste ljuti.

Pokreće Blogger.