Ponašaj se kao žena, pokaži ženstvenost - 3 jednostavna ali efikasna koraka do muškog srca

Postoji mnogo različiti savjeta kako zavesti muškarca i navesti ga da se zaljubi u vas, ali mnogi od njih su toliko beskorisni da ih zaboravimo i prije nego što ih pročitamo. 


Kada želite zavesti muškarca koji vam se sviđa nisu vam potrebni nikakvi trikovi. Morate pustiti da se stvari odvijaju prirodno i polako, samo ih morate malo usmjeriti u smjeru u kojem vi želite da stvari idu. Prvi korak; Morate početi da se ponašate kao žena, ne kao prijateljica, radna kolegica ili školska drugarica.

Prije svega trebate biti žena za muškarca. Ako želite zavesti nekog muškarca morate se istaknuti među svim ženama. Morate flertovati sa njim i govoriti mu stvari koje mu ni jedna druga ne bi rekla, a ne ponašati se sa njim na način na koji se ponaša prijateljica. 



Drugi korak; Svojim ponašanjem djelujte na podsvjest muškarca jer je upravo vaše ponašanje najsnažniji okidač. To je ono što muškarcu privlači pažnju i tjera ga da misli na vas. Ponašanje, hod, kontakt očima, riječi koje žena izgovara su stvari koje najviše djeluju na mušku podsvjest. 

Sve radnje žena treba raditi sa zadovoljstvom jer će samo na taj način djelovati na mušku podsvjest. Treći korak; Jako je važno kako se muškarac osjeća pored vas. U ovom koraku bi trebale učiniti nešto što će ga još više približiti vama. 



Dajte mu kompliment, lijepo i sa nježnošću razgovarajte sa njim, napravite neki mali trik kako bi vas zapamtio. Muškarac bi pored vas trebao da osjeća ono što neće osjetiti i doživjeti sa bilo kojom ženom. On mora shvatiti da ni jedna druga u njemu neće probuditi emocije koje ste vi probudili u njemu. Tek tada možete biti sigurni da je on vaš.

Pokreće Blogger.