Takvi svakoj ženi nađu manu - Kako prepoznati muškarca koji već dugo pored sebe nema ženu

Veoma često uzrok toga da je muškarac sam, nije u njegovom izgledu i neprivlačnost, već u njegovim psihološkim karakteristikama. 


Takvi muškarci su često veoma nervozni i pomoću nekoliko jasnih znakova možete lako da ih prepoznate. 1. Bijes; Česta manifestacija frustracije je ljutnja. Tamo gdje se bijes pojavljuje niotkuda, najvjerojatnije postoje neispunjene i potisnute potrebe. 

Ljutnju prema ženama uglavnom pokazuju muškarci kojima je jedna žena slomila srce ili ih je odbila, pa su poslije nje počeli da mrze sve žene. Svakoj nađu manu; Takvi muškarci će svakoj ženu naći neku manu, nedostatak i pokušaće na sve načine da je obezvrijede.



Kod takvih muškaraca, takođe, može vremenom da se javi strah od žena, pa iz straha oni pokušavaju da nađu razlog zbog kojeg neka žena nije dovoljno dobra iako im se možda sviđa. Traženje izgovora; Mnogi muškarci koji dugo vremena nisu imali ženu pored sebe, vremenom počinju da traže razne razloge koji ih sprječavaju da priđu nekoj ženi. 

Obično govore da se takve žene ne zaljubljuju u muškarca kao što je on, da mu se ne isplati mučiti se jer nema ljubavi ili često govore kako žene zanima samo novac. Ponekad osoba dođe do toga da izmisli neku vrstu vlastitog alternativnog morala, u kojem se mješaju njegove emocije i načela. 



Postoje i mnogi drugi znakovi kao što su da žene žele samo da ih iskoriste ili da im je lakše i sigurnije samo se dopisivati na sajtovima za upoznavanje. Ali generalno, gdje ima agresivne i teško održive energije samački život može da se pretvori u negativan način života. Neki muškarci svoju samoći iskorištavaju i okreću se radu i kreativnosti što je jako dobro.

Pokreće Blogger.