Kako sklopiti primirje sa znakovima Zodijaka - Biku priznajte krivicu, sa Lavom se ne raspravljajte

Svaka osoba ima drugačiji karakter i sa svakom je osobo potreban drugačiji način kako bi sa njom sklopili primirje.


Neki od znakova Zodijaka imaju veoma komplikovan karakter, ali to ne znači da je sa njima teško postići kompromis i pomirenje. Ako sa nekim ne možete ostvariti komunikaciju to ne znači da morate prekinuti vezu sa njima, samo morate naučiti pravi način da u priđete. 

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strijelac; Prema pripadnicima vatrenih znakova bi se uvijek trebali odnositi sa oprezom jer oni u naletu bijesa mogu reći stvari koje ne misle. Nemojte se upuštati u velike svađe sa njima. Ovnvi imaju kratak fitilj, pa je dobro postruditi se da ih ne razbjesnite. 



Nikako ih nemojte uvrijediti i ako vam ponude da sklopite mir, ne odbijajte ih. Sa Lavovima se ne raspravljajte, ili priznajte poraz ili će vas oni natjerati da ga priznate. Lavovi su veoma tvrdoglavi i nikada neće priznati svoju krivicu. Sa Strijelčevima je veoma lako sklopiti mir. 

Samo je potrebno da im kažete da vam je žao i da se kajete. Zemljani znakovi: Bik, Djevica, Jarac; Osobe rpđene u ovim znakovima n e vole duge svađe. Ako želite sa njima sklopiti primirje morate napraviti kompromis i pokazati optimističan duh. 



Bik nikada neće zaboraviti ako ste ga na neki način uvrijedili, ali ako priznate svoju krivicu spreman je da vam oprosti. Djevice lako opraštaju onima koji traže oproštaj od njih. Jarac će vam veoma teško oprostiti pa je bolje da im se ne zamjerate. 

I kada vam oproste male su šanse da će vam ponovo vjerovati. Zračni znakovi: Zračni znakovi: Osobe rođene u ovim znakovima će vam najlakše oprostiti jer su to ljudi koji nemaju vremena da se ljute na nekoga. Blizancima pon ekad treba vremena da oproste, ali trebate napraviti prvi korak ka njima. 

Vage se vole ljutiti, pa je dobro sačekati da prođe bijes i da se smire, pa onda tražiti oproštaj. Vodolije nemaju vremena da se ljute. Da biste zaradili njihov oproštaj, nije dovoljno samo reći “žao mi je”. Morate se početi ponašati drugačije. 

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion, Ribe; Sa osobama koje su rođene u vodenim znakovima je najteže sklipiti primirje. Oni su veoma osvetoljubivi. Škorpije su najveći osvetnici među znakovima Zodijaka. Kada vas jednom precrtaju i izbace iz svog života, nema povratka. 

Rakovi lako zaboravljaju sve loše i ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo. Samo je važno da se prestanete vi ljutiti jer Rakove brzo prođe ljutnja.Ribe će vam lako oprostiti, ali će zauvijek pamtiti vašu svađu. Važno je da kada pogriješite prema njima, brzo zatražite oproštaj.

Pokreće Blogger.