Detaljna astro prognoza za Decembar - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Pred vama je detaljna astro analiza za mjesec decembar. Kakve promjene mogu da očekuju ovnovi, bikovi i blizanci i da li su im zvijezde naklonjene u predstojećem periodu saznajte u nastavku. 


Ovan: decembar je sjajno vrijeme da sa porodicom izgradite duhovni život. Ako se dešavaju neki problemi prvo se konsultujte sa svojom porodicom, a porodične probleme ne širite van porodičnog kruga. Potrudite se da živite što je moguće zdravijim načinom života. Vodite računa o ishrani. 

Čak i male promjene će da budu veoma značajne i korisne za vas. Kada je u pitanju karijera, vrijeme je da naučite da prihvatite kritiku. Neke kritike su dobre za vaš lični razvoj i mogu da vam pomognu da stvari vidite drugačije i da zbog toga brže napredujete. Potrudite se da dobro procijenite svoje vještine.



Nemojte da se podcjenjujete na tržištu rada, ali nemojte ni da se precjenjujete. Trošićete više od onoga što imate, pa budite oprezni sa finanasijama. Iskoristite priliku da otputujete na zanimljiva mjesta, sada imate šansu za to. Osjetićete se ispunjeno i radosno. 

Bik: decembar iskoristite da riješite svoje privatne probleme, bez obzira na to koliko oni bili loši i veliki. Ako ste roditelj, pokažite svom djetetu da ste uvijek na njegovoj strani. Budite blagi, ne samo prema članovima porodice, nego prema svima u okruženju. 



Birajte riječi u komunikaciji sa ljudima i nemojte da bježite od izvinjenja kada pogriješite. Obratite pažnju na vašu ishranu u predstojećem periodu. Vodite računa o fizičkom i mentalnom zdravlju tokom decembra. Upražnjavajte fizičku aktivnost koliko god možete jer to može samo da vam bude od koristi.

Ako vas trenutni posao ne zanima i ne ispunjava pokušajte da pronađete neki novi posao. Zvijezde vam savjetuju da se borite da radite posao koji volite jer ćete onda biti strastveni i ispunjeni. Ako želite da steknete bogatstvo morate krenuti da ulažete u sebe. 

Povećavajte svoje znanje i trudite se da kontrolišete svoj život. Tada ćete uspjeti da kontrolišete i novac. Čitajte knjige i komunicirajte sa drugima. Ako imate priliku da putujete iskoristite je. Blizanci: decembar je idealno vrijeme za pravljenje planova i dugoročnih ciljeva na svim poljima. 

Pišite dnevnik i u njega zapišite sve svoje planove i želje. To će vas motivisati da radite na sebi i svojim ciljevima. Ako osjetite da vam preveliki kilogrami prave probleme potrudite se da ih se riješite. Trudite se da se bavite stvarima koje volite jer ćete u tom vremenu uživati. 

Nastojte da prevaziđete probleme na poslu. Prepreka će uvijek biti, ali vi treba da budete jači od njih. Ako vam zatreba pomoć nemojte da se ustručavate da pitate kolegu. Kada su u pitanju finansije zvijezde vam savjetuju da napravite budžet za neka lična zadovoljstva. 

Sasvim je u redu da trošite novac na svoj životni stil, ali pazite da ne pretjerate. Živite luksuzno u skladu sa svojim budžetom. Ako ste roditelj, nemojte da vršite pritisak na djecu. Oni imaju svoja interesovanja koja često nisu ista kao vaša. Budite im pdorška. Preporučujemo vam domaći turizam tokom decembra.

Pokreće Blogger.