Znakovi Zodijaka koje bi mogla da prati loša sreća tokom retrogradnog Merkura od 13.10

Merkur postaje retrogradan poslednji put ove godine 13. Oktobra. Retrogradan je za vrijeme zastrašujuće sezone i ostaće takav sve do 03. Novembra kada ponovo postaje direktan. 


Sa položajem u znaku Škorpije, Merkur će izbaciti na površinu sva naša prikrivena osjećnja. Merkur je vladar komunikacije ali će za vrijeme svoje retrogradnosti izazvati zbunjenost pa bi bilo dobro da budete malo oprezniji za vrijeme ovog perioda. Sledeća tri znaka Zodijaka bi mogla najviše da budu pogođena ovim retrogradnim Merkurom. 

Blizanci: Pošto je Merkur vaša planeta vladar, njegova retrogradnost će vas najjače da pogodi. Vaše organizacione vještine neće biti na najboljem nivou pa će vam biti veoma teško da se organizujete i fokusirate na bilo šta. Nemojte pokušavati da se suprotstavljate energiji. 



Budite fleksibilni i dopustite energiji slobodno da protiče. Posvetite malo vremena sebi i svom zdravlju. Fokusirajte se na važne projekte, a sve ostalo ostavite za kasnije. Kada se kasnije vratite na njih sve ćete riješiti mnogo lakše. 

Djevica: Kako retrogradni Merkur izbacuje sve iz svog reda tako će testirati i vaše organizacione sposobnosti i vaš um. Detalji će lako da vam promaknu što može da dovede do nesporazuma što je veoma česta pojava za vrijeme Merkurove retrogradnosti. 



Potrudite se da sve provjerite dva puta kako biste bili sigurni u sve. Ako imate neke tajne koje ne želite da budu otkrivene, pazite kome i šta otkrivate. Retrogradni Merkur je poznat po tome što može da razotkrije sve tajne. 

Škorpija: Merkur postaje retrogradan u vašem znaku pa treba da budete spremni na ovaj napad. Ako počnete da se osjećate grižu savjesti pokušajte da ostanete prisebni. Nemojte da budete paranoični i budite svjesni da retrogradni Merkur utiče na vaše misli i način razmišljanja. 

Ako želite da se istaknete treba da znate da ste vi mnogo više od onoga kako se predstavljate. Vi ste kompleksno ljudsko biće i ne treba da dozvolite da vas ništa ograničava. Nemojte da sumnjate u sebe i ostanite prizemni, stvari će brzo da se poprave.

Pokreće Blogger.