Astrolozi otkrivaju: Znak Zodijaka za koji će 2021. godina biti Smaragdna godina

Astrolozi otkrivaju da će za jedan znak Zodijaka 2021. godina biti godina ispunjenja želja, sreće i ljubavi. Za njih će pokloni velikog Jupitera koji će ih dočekati u ovoj godini biti pravo blago. 


Za osobe rođene u znaku Vodolije 2021. godina će biti Smaragdna godina. Smaragdna godina je ona godina u kojoj će za jedan znak Zodijaka, svih 12 mjeseci biti srećni, pa se oni mogu smatrati pravim kosmičkim kraljevima i kraljicama. 

2020. je za Jarčeve bila Smaragdna godina, mada su se neki od njih našli i oni koji su patili, ali astrolozi ističu kako su upravo oni bili pošteđeni težih ishoda koji su mogli da se dese. Sada je došlo vrijeme da krunu od njih preuzmu Vodolije. 



Pred Vodolijama će biti mnoge mogućnosti, brojne prilike za putovanja i velike životne prekretnice. Mnogi će imati priliku da upravo u ovoj godini sretnu pravu ljubav svog života. Oni koji su u srećnom braku ili vezi mogu da računaju na mnogo slobodnog vremena koje će moći da provedu sa svojim partnerom i porodicom. 

Kada je u pitanju njihova karijera ona će biti u cvatu, naročito za one koji se lako prilagođavaju novim tehnološkim promjenama i radnoj atmosferi. Ono što je neophodno za vašu sreću i uspjeh je da živite u budućnosti. Smaragdna godina za Vodolije predstavlja važnu prekretnicu za Doba Vodolije. 



Mnoge planete će da prođu kroz vaš znak pa će se čitavo društvo okrenuti ka vašim vizijama progresa. Budite spremni da ostvarite sve ono što želite, samo budite malo strpljivi. U prvoj polovini godine Saturn i Jupiter će biti u opoziciji što bi moglo negativno da utiče na neke Vodolije u toku januara i februara. Već od polovine marta dolazi otopljenje kosmičkih sila jer će se Jupiter udaljiti od Saturna i svijet će biti pred vašim nogama.

Pokreće Blogger.