Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za mjesec oktobar. Kakve promjene na ljubavnom planu su zvijezde spremile vagama, škorpijama i strijelčevima saznajte u nastavku. 


Vaga: slobodne vage će tokom oktobra dobijati nove ponude za ljubav i vezu. Zvijezde vam savjetuju da budete otvoreni i spremni da prihvatite, ali i uzvratite ljubav. Ovoga puta stvari će biti drugačije nego inače, pa će se neka osoba truditi oko vas. 

Kada su u pitanju muški pripadnici ovog znaka oni će izaći iz svoje zone komfora i početi komunikaciju sa damam oko sebe. Zauzete vage će pokazati veliko razumijevanje za svoje partnere, čak i kada su u pitanju veze na daljinu. 



Osim toga, zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka tražiće nove načine da obogate svoj i partnerov život u spavaćoj sobi. To če im poći za rukom. Škorpija: drage škorpije, tokom oktobra zvijezde su na vašoj strani. Uživaćete u romansama i ljubavi. 

Kao nikada ranije, vaš partner će tokom oktobra da preuzme inicijativu u vezi i pokazati vam koliko mu znaičite. Ohrabrujemo vas da istražite sebe, vašu romantičnost i intimni život. Razmislite šta želite, šta vam prija i šta možete promijeniti. To je jedini način da poboljšate vašu intimnost sa partnerom.



Saznajte šta volite vi i saznajte šta voli vaš partner. Oktobar je idealno vrijeme da istražujete, zvijezde vas u potpunosti podržavaju u tome. Strijelac: dragi strijelčevi, kada je ljubav u pitanju, oktobar baš i nije najsjajniji period za vas. Dakako, ovo ne znači da ljubavi nema, ali zvijezde kažu da će biti malo teže nego što ste navikli do sada. 

Odnosi sa partnerom, kada su u pitanju zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka, biće dobri, ali ukoliko dođe do razmirica trebaće vam vremena da obnovite stvari i poboljšate odnose. Razgovarajte otvoreno sa partnerom jer se čini kao da on baš i nije zadovoljan sa vama. 

Razmislite šta možete da učinite da biste stvari vratili u normalu. Oktobar je period u kom treba da budete spremni na mnogo kompromisa, jer ako ne uspijete da se nađete na pola puta sa partnerom, kraj vaše veze je gotovo neizbježan.

Pokreće Blogger.