Zna da sebe poštuje i da kaže kad je dosta - 6 stvari u vezi koje mudra žena neće trpiti

Svako od nas ima mane, ali neke su ipak previše za trpiti ih, naročito ako je u pitanju mudra žena. 


Poznato je da žene lako opraštaju i trude se da razumiju sve, ali za sve postoji granica. Mudre žene znaju da sebe poštuju i da kažu kad je dosta. Ponižavanje Postoji cijela jedna kategorija muškaraca koji njeguju ovakve odnose sa ženama.

Mogu da ponižavaju žene riječima, ali i djelima. Mudra žena neće tolerisati nijedan oblik poniženja. Ona će da kaže jednom, ukoliko se ponovi pokupiće svoje stvari i otići. Neozbiljnost Kako neozbiljnost izgleda kod odraslih ljudi? Ovo znači da oni nisu u stanju da razumiju konsekvence neke radnje koju učine. 



Ne razmišljaju o posljedicama nikad. Mudre žene će da razumiju ovakvo ponašanje ponekad, ali ne uvijek. Tiranija Žene i muškarci su po svojoj prirodi drugačiji. Muškarac je lovac, a žena plijen. Lovac treba da dođe do svog plijena.Nažalost, dosta muškaraca ovo ne razumije i dopuštaju sebi da im ograničavaju slobodu i komunikaciju. 

A sve to pod maskom ljubavi i ljubomore zbog tolike ljubavi. Mudra žena ovo nikako neće da trpi. Izdržavanje Savremene žene su sve sposobnije. One su u stanju da zarade za sebe, svoje dijete i za svog muškarca. Ali ako muškarac leži u kući ili godinama traži posao neuspješno, mudra žena će to shvatiti kao alarm. 



Naravno, izbor je na ženi da li želi da izdržava sve, da radi, čuva dijete i održava kuću. Danas se vrijeme promijenilo u odnosu na ono što je bilo nekad, pa mnogi parovi zamijene uloge: ona radi, a on pazi na dijete i kuću. Ali ukoliko žena osjeća da ne želi tako, ona to neće tolerisati.

Izdaja Mišljenje o izdaji se razlikuje od osobe. Neki misle da je prevara izdaja, a neki se ne slažu sa tim. Svaka mudra žena imaće svoje mišljenje i svoje principe na osnovu kojih će da iskristalište to mišljenje. U redu je kako god da posmatrate to. 

Ukoliko ona odluči da je prevara izdaja i susretne se sa takvim tipom izdaje od strane njenog muškarca, bez obzira koliko teško može biti za nju, ona će da pokupi svoje stvari i ode od muškarca koji ju je izdao.

Pokreće Blogger.