Mlad Mjesec u Djevici 27.8 - Bikovi naučite da se prilagodite, Djevice ovo je vaš period

Polako nam se približava period Djevice. Ovo je idealan trenutak da vaše sledeće poglavlja života planirate strastveno i hrabro. A kakve promjene bi mogao da očekuje vaš horoskopski znak saznajte u nastavku članka.


Ovan: Mlad Mjesec koji slijedi pada u vašu šestu kuću zdravlja. Zato vam je predstojeći period idealna prilika da u svom životu uspostavite nove zdrave navike kojih ćete se držati. Da biste, u periodu koji nam slijedi, uspostavili veću fizičku i mentalnu razvnotežu možda ćete morati da se suportstavite svim pravilima na vašem poslu.

Bik: Mlad Mjesec pada u vašu petu kuću i tiče se romantike i samoizražavanja. Period koji slijedi za vas je jedan iskren, ozbiljan, ali istovremeno i vrlo kreativan period. Budite otvoreni za prilagođavanje raznim promjenama koje dolaze, tako će vam život biti ugodniji i prijatniji. 



Blizanci: Mlad mjesec pada u vašu četvrtu kuću. To znači da je vaš unutrašnji svijet sada naglašen, jer se ta kuća tiče vašeg privatnog, kućnog života. Moguće je da je pred vama nova faza koju vam zadaje vaše srce. Moguć je razgovor sa voljenom osobom. 

Taj iskreni razgovor iscjeliće vam dušu. Razmišljate i o svojim ličnim potrebama. Rak: Mlad Mjesec pada u vašu treću kuću i tiče se komunikacije. U predstojećem periodu vaš društveni život će se aktivirati, ali ćete se i sukobljavati sa svojom duhovnošću. 



Željećete da se dobro zabavite, ali istovremeno ćete težiti tome da se odmaknete od svih bučnih stvari i žudićete da se posvetite sebi i svojim potrebama. Slušajte intuiciju. Lav: Mlad Mjesec pada u vašu drugu kuću. Vrijeme je da uspostavite ravnotežu u svom životu. 

Rastrgrani ste između gužve i zahtjeva tima na poslu. Naučite da balansirate. Takođe, vaša jedanaesta kuća prijateljstva suprotstaviće se vašoj drugoj kući prihoda. Djevica: drage djevice, ovo je vaš period. Mlad Mjesec je u vašem znaku jednom godišnje. 

Ovaj put to je prilika da shvatite šta vas raduje i zbog čega vaše srce raste. Mjesec će biti u kvadratu sa vatrenim Marsom u vašoj desetoj kući karijere. U svakom slučaju, težićete tome da ostavite neki trag. Važno je da budete jako uporni – više nego što ste inače – to će vam biti od koristi. 

Vaga: Mlad Mjesec pada u vašu dvanaestu kuću duhovnosti. To bi vas moglo malo usporiti, uprkos tome što se Mars nalazi u vašoj devetoj kući obrazovanja. Vrijeme je za mali predah. Dajte sebi vremena da odmorite i da napunite baterije. 

Neophodno vam je to, jer još nije period kada vam treba sva vaša energija. Škorpija: Mlad Mjesec se nalazi u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja. Dakle, ovo je idealan trenutak da započnete timski rad sa vašim prijateljima ili kolegama. 

U predstojećem periodu željećete da sačuvate svoje vrijeme i energiju – to je sve zbog vašeg suvladara Marsa. Ovo je dobro jer ćete naučiti da postavite granice i da ne pretjerujete sa obavezama. Strijelac: Mlad Mjesec nalazi se u vašoj desetoj kući karijere i javnog ugleda.

U vremenu koje nam predstoji bićete spremni da postanete centar pažnje. Vaš rad će biti zapažen i cijenjen. Uprkos uspjesima koji vas prate na poslovnom životnom planu, u ljubavi stvari stoje malo drugačije. Možda ćete naići na neku prepreku u vidu konfliktne situacije. 

Jarac: Mlad Mjesec pada u vašu devetu kuću avanture. Ovaj period će vas motivisati da izađete iz svoje zone komfora. Moguće je da ćete poželjeti da usavršite neke svoje vještine. Čak i mali potezi mogu da vas odvedu na jedan sasvim novi put. 

Moguće je da ćete napredovati. Vodolija: s obzirom da Mlad Mjesec pada u vašu osmu kuću emocionalnih veza, predstojeći period bi za vas, drage ribe, mogao da bude vrlo emotivan. S obzirom da se u vašoj petoj kući smaoizražavanja nalazi Mars, najbolje je da budete iskreni i da se u potpunosti otvorite kada su vaša osjećanja u pitanju. 

Ne dozvolite ničemu da se zadržava u vama. Ribe: Mlad Mjesec nalazi se u vašoj sedmoj kući partnerstva. Period koji je pred nama idealan je da pokrenete uzbudljiv novi put sa osobom koja vam je draga i koja vam znači, sa vašom voljenom osobom, sa prijateljem ili čak kolegom. Dajte sve od sebe da se vaša mašta i pragmatičnost spoje. Tako ćete doći do zavidnih rezultata.

Pokreće Blogger.