Kada bi shvatili koliko su misli moćne, nikada ne biste razmišljali negativno - 40 moćnih misli

Misli koje su u našoj glavi i riječi koje izgovaramo neprestano utiču na svijet oko nas. One oblikuju sva naša iskustva. Svi kojima su misli negativne nisu ni svjesni koliku štetu nanose sebi. 


Danas sa vama dijelimo nekoliko pozitivnih misli u koje treba da vjerujete da biste bili sretniji:  1. Vjerujem u svoju unutrašnju mudrost. Moja intuicija je uvijek na mojoj strani. 2. Opraštanje sebi i drugima oslobađa, zato sam spremna za oprost. Opraštanje je moj dar sebi. 

3. Zadovoljna sam svojim životom i onim što radim. 4. Vjerujem da me život podržava i da mi donosi samo dobra iskustva.  5. Prošlost nema moć nada mnom, ja sam gospodar ovog trenutka. Moje misli danas kreiraju moje sutra. Zato sam slobodna osoba. 



6. Želim da se promijenim i otjeram sve negativne misli. 7. Svaka moja misao stvara moju budućnost jer me Univerzum podržava.  8. Svi se trudimo da na najbolji način iskoristimo svoje postojanje. Nemam pravo nikoga da krivim. Ni sebe. 9. Kroz život plovim ispunjena ljubavlju. 

10. Ljudi u mom životu su moj odraz. To je prilika da sagledam sebe i da se mijenjam i rastem.  11. Razumijem druge ljude, slušam ih i odgovaram im ljubavlju. 12. Slobodna sam da biram svoje misli. Sloboda je moje pravo. 13. Želim mir u duši i odbacujem sve svoje sumnje i strahove. 



14. Božanska inteligencija je uvijek uz mene, ona me vodi ka mojim ciljevima.  15. Volim život. Sretna sam što živim! 16. Svaki problem ima rješenje. Svako iskustvo je jedna lekcija od koje rastem. 17. Osjećam toleranciju, ljubav i empatiju prema svima. Mir okružuje i mene samu. 

18. Dostojna sam ljubavi. 19. Ja sam kreator svojih misli. Ja stvaram svoju stvarnost.  20. Moje godine su savršene i živim u skladu sa njima. 21. Svaki dan je novi dan. Živim samo u sadašnjosti. 22. Ne zadržavam nikoga. Svako ima pravo da iskusi svoje iskustvo.

23. Moj dom je mjesto gdje se osjećam dobro i mirno. 24. Život mi pruža samo dobra iskustva. 25. Na ovom svijetu ima dovoljno za sve. 26. Rad je zadovoljstvo. 27. Moja budućnost je lijepa, bezgranična radost. 28. Sjajne mogućnosti su svuda oko mene. Uspjeh mi dolazi. 

29. Zaslužujem i prihvatam samo najbolje za sebe. 30. Život je jednostavan i lak.  31. Ne takmičim se ni sa kim. Svi smo drugačiji i svi smo posebni. 32. Moj život je radost. 33. Osjećam ljubav svuda. 34. Moje srce je otvoreno. Volim druge ljude. 35. Vjerujem svojoj intuiciji. 

36. Vjerujem da sam bezbjedna svugdje. 37. Božanska ljubav me vodi ka savršenom partneru. 38. Volim svoju porodicu. 39. Volim svoju djecu. 40. Svaki dan učim.

Pokreće Blogger.