Ljubavna astro analiza za Septembar - Kakve ljubavne promjene očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Detaljna ljubavna astro analiza za mjesec septembar za Rakove, Lavove i Djevice je tu. Kakve promjene vas očekuju na polju ljubavi i šta možete da očekujete od univerzuma saznajte u nastavku članka. 


Rak: da bi vaš odnos sa partnerom bio dobar budite iskreni prema partneru, nemojte ništa da mu tajite i što je još važnije – budite lojalni i fer. Pokažite svom partneru da ga volite i da iskreno cijenite njega i vašu vezu. Jedino ako tako pristupite biće vam uzvraćena velika ljubav. 

Trudite se da se brinete o partneru i vašoj vezi i da u vašem ljubavnom životu uvijek bude sve sretno i mirno. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka će biti prinuđeni da raskinu sa partnerima. Veze će im postati teške i naporne. Nakon raskida biće vam potreban mir zbog svega što ste prošli sa partnerom.



Nemojte sebe kriviti jer želite da odete. Budite sebi uvijek broj jedan i čuvajte svoje srce. Niko ne treba da vas povrijeđuje. Pripadici ovog horoskopskog znaka koji su u potrazi za partnerom mogli bi da pronađu nekoga putem onlajn sajtova za upoznavanje. 

Možda naiđete na nekog zanimljivog sa kim odnos može postati ozbiljan. Lav: dragi lavovi, budite sretni što su zvijezde na vašoj strani i što su vam darovale ljubav. Ljubav je zaista dar koji treba da cijenite. Da bi vaš ljubavni život bio bolji, pokažite partneru da ga volite i cijenite.



Ne morate da mu govorite to, pokažite mu svojim djelima i znacima pažnje. Septembar je za lavove mjesec pun radosti, sreće, mira i harmonije. Ukoliko ste željeli prinovu u porodici u septembru će vam zvijezde biti naklonjene više nego inače, pa možete da radite na tome sa partnerom.

Ukoliko ste slobodni i nemate partnera vrijeme je da izađete i upoznate nove ljude sa kojima biste mogli da imate zanimljive teme za razgovor. Ne možete zauvijek ostati samci. Otvorite svoje srce za ljubav. Djevica: mjesec septembar će za vas biti sjajan, naročito kada je u pitanju vaš ljubavni život. 

Sa partnerom ćete imati sjajnu komunikaciju i nećete imati problema. Uživaćete u vremenu koje provodite zajedno. U ovom periodu, ali i inače tokom života, najvažnije je da prema partneru budete u potpunosti iskreni. Nikada ne skrivajte ništa od partnera, čak ni najmanje sitnice. 

Ukoliko ste u braku, skoncentrišite se na intimne odnose sa partnerom. To je važan segment veze i ne biste trebali da ga zapostavljate. Ukoliko vaša veza traje već dugo, možda su strasti malo popustile, ali tokom septembra zvijezde su vam naklonjene zato se opustite i slobodno istražujte vaš odnos i nove načine na koje možete da uključite romantiku i strast u svoju ljubavnu vezu.

Intimnost je poseban dar koji supružnici treba da dijele jedno sa drugim. Ukoliko želite da ojačate odnose, budite slobodni da istražujete. Razgovarajte sa partnerom i isprobajte nove stvari. Samo avanturistički duh i slobodan i otvoren um mogu da vam pomognu na putu ka idealnom bračnom odnosu.

Pokreće Blogger.