Jednostavno je stvoren za vas - 10 suptilnih znakova Univerzuma da ste sreli onog pravog

Napokon ste upoznali nevjerovatnu osobu zbog koje se osjećate sjajno i ispunjeno. Odjednom kao da sve ide onako kako ste željeli. 


Zaljubljivanje je istovremeno uzbudljivo, ali i blaženo stanje. Mada, iako je sve sjajno kopka vas misao da li je ta osoba zaista ona prava. Kako da to znate? I da li je uopšte moguće da znate tako nešto? Da, apsolutno! Postoje znakovi koje vam Univerzum šalje i sa kojima vam poručuje da ste u pravoj vezi sa osobom koja je stvorena za vas. 

Evo 10 znakova koji će vam pomoći da prepoznate takvu osobu: 1. Prepoznali ste se. U trenutku kada ste se sreli osjetili ste neraskidivu povezanost, kao da ste pronašli člana porodice. Iako niste sreli vašeg partnera ranije, osjetili ste nešto drugačije i vidjeli u njegovim očima prepoznavanje. 2. Čini vam se kao da se poznajete oduvijek. Može proći svega nekoliko dana od vašeg prvog susreta, a vi ćete se osjećati kao da vašeg partnera poznajete cijeli svoj život. 3. Imate deja vu momente. Sigurno ste čuli za ovaj fenomen – deja vu znači da imate osjećaj da ste kroz neki trenutak već prošli u prošlosti.

Možda ste se osjetili na par sekundi kao da ste ranije živjeli sa partnerom. 4. Budite ono najbolje jedno u drugom. Vaša ljubav vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe. 5. Sanjate svog partnera. Ovo su sve podsvjesne poruke o vašoj povezanosti. 6. Stvari lako dolaze na svoje mjesto. Možda ste u prošlosti imali problema u komunikaciji sa partnerom, ali sada to nije tako. Sve se rješava vrlo jednostavno. 7. Ukoliko redovno meditirate, moguće je da vam tokom meditacije iskoče neke poruke o vašoj novoj ljubavi. 

Moguće je da vidite neki od vaših prošlih zajedničkih života. 8.Životinje na putu. Kada ste u prirodi sa partnerom često vidite različite životinje. Jastreb iznad vas ili zmija na stazi mogu biti znakovi. Istražite duhovno značenje životinja koje srećete. 

9. Osjećaj da je sve u redu. Vaša ljubav vas potpuno uzdiže. Vaš duh je radosniji nego ikada ranije. Nemate nikakve sumnje i osjećate da je baš sve u redu. 10. Dešavaju vam se stvari zbog kojih zastanete da razmislite da li je moguće da se desi tako nešto. 

Recimo upoznali ste partnera sasvim spontano na nekoj volonterskoj aktivnosti, a onda ste kroz upoznavanje shvatili da znate mnogo istih ljudi i da ste u jednom trenutku života čak bili komšije. Ili možda, kada ste sa partnerom, čujete uvijek istu pjesmu na radiju. Naprosto, Univerzum vam šalje znakove da uživate u toj ljubavi.

Pokreće Blogger.