Venera u znaku Raka do 10.08 - Dolaze dani puni ljubavi i dobrih prilika

Venera u znaku Raka, događaće se u narednih 20ak dana, a zašto se kaže da je baš magična, astrolozi objašnjavaju. 


Prema astro analizama naredne dane možete posvetiti ljubavi. Moguća su divna ljubavna dešavanja i događaji. Oni koji su u vezama, vrlo lako će se odlučiti na sljedeći korak. Događaji poput vjerdbi i vjenčanja, biće očekivana pojava. Venera je poznata kao planeta ljubavi, ali i novca. 

Prema tome u narednom periodu zaista je vrlo moguće da će se posebna energija osjetiti u zraku. Posebnu će energiju moći imati osobe rođene u znaku Bika, Ribe i Vage. Takođe, ovaj period je povoljan u prekidanju loših navika. Posvećivanju sebi, svojim potrebama, ljepoti, ugađanju. 



Svemu onome što donosi samo pozitivnu energiju. Sve promjene koje želite da postignete, došlo je možda čak i idealno vrijeme za iste. Naravno, ono što je najljepše jeste, Venera je planeta koja donosi ljubav. Tako da bi mnogi koji su u potrazi za srodnom dušom, mogli istu da upoznaju. 

Dolazi vrijeme romantike, flerta i zaljubljivanja. Kako za žene, tako i za muškarce. Budite društveni, izlazite, družite se, zabavljajte se. Postoji mogućnost da ćete baš na taj način upoznati onu pravu osobu. Isto tako vrijeme provodite sa porodicom, uživajte u zajedničkom vremenu i podijelite iskustva. 



Oni koji su u vezama ili brakovima, takođe divan period za dobre razgovore, rješavanje nesuglasica, vjenčanja, proširenje porodice. Sve one događaje koji će vas samo potstaknuti da budete srećniji i zadovoljniji. 

Odličan je period za prevazilaženje prepreka i problema na svim poljima života, a pogotovo na polju ljubavi. Budite strpljivi, rješenje su oko vas, kao i ljubav. Iskoristite ovaj period da se posvetite sebi, partneru, porodici, prijateljima. Nemojte tek tako ispustiti mogućnosti i prilike kojih će u ovom periodu biti. Uživajte u dobroj energiji i širite je dalje.

Pokreće Blogger.