Retrogradni Jupiter od 28.07. do 23.11 - Budite oprezni sa planovima, isti bi se mogli pomrsiti

Astrolozi najavljuju početak Retrogradnog Jupitera, koji počinje od 28.07. i trajaće do 23.11. kakva očekivanja i promjene mogu vas zadesiti, pogledajte. 


Retrogradni Jupiter iznose astrolozi počenje u znaku Ovna. To bi značilo da su pred vama moguće borbe, prepreke, ali i upornost da ipak uspijete. Moguće je da ćete osjećati iscrpljenost, ali moći ćete izvući i brojne koristi. 
 
Retrogradni Jupiter mogao bi dosta da utiče na planove, i da više vas vraća unazad, koliko god se trudili ići naprijed. Jupier je generalno planeta ističu astrolozi koja donosi dobre predispozicije, međutim u retrogradnom svojstvu to dejstvo je moguće drugačije. 



Potrebno je da u narednom periodu budete više precizni i dobro promišljeni. Ako donosite neke važne odluke, pravite planove, radite na vašim ciljevima dva puta sve promislite i dobro precizirajte. Tako ćete spriječiti neka neželjena dejstva koja niste planirali. 

Nije prvi put da dolazi vrijeme retrogradnosti, pa prema tome ne brinite previše. Čak šta više ovo može biti odličan period da shvatite neke stvari, naučite važne lekcije i naučite se izboriti sa pojedinim preprekama. 



Posljednjih nekoliko sedmica Retrogradni Jupiter će preći u znak Ribe, i tom periodu bi bilo dobro da razmislite o finansijama, poslu, imovni. Retrogradna faza trajaće do 23.11.2022. i taj dan se ova faza definitivno završava. Tada dolaze neke druge astrološke promjene, ali mnogo povoljnije za sve. 

Sve one stvari za koje smatrate da niste bili dovoljno uspješni u prethodnom periodu, javiće se prilika da ih ispravite. Važno je samo da u periodu Retrogradnog Merkura budete stabilni, ne donosite naglo odluke i ne budite ishitreni. 

Prema tome, naredni period radite sve kao i obično, ali uz malo veću dozu opreza. Fokusirajte se na dobre stvari koje možete izvući, i ne žurite kako ne biste napravili velike greške. Nakon ovog perioda čeka vas bolji, pa prema tome ostanite mudri i promišljeni.

Pokreće Blogger.