Mlad Mjesec u znaku Lava 28.07: Odličan period da razmislite gdje želite biti i ostanete pozitivni

Mlad Mjesec u znaku Lava desiće se dana 28.07. u večernjim satima. 


Astrolozi detaljno opisuju kakva će energija biti u vazduhu, i šta se može očekivati. Mlad Mjesec u znaku Lava, prema mišljenju astrologa trebao bi da donese dobru i pozitivnu energiju. Budite slobodni da pojačate plamen svoje ljubavi i strasti. 

Ovaj dan bi mogao biti odličan pokazatelj da razmislite da li ste zaista na mjestu gdje želite biti i gdje se osjećate dobro. Zastanite i razmislite. Kako idu vaši dani i kako iste provodite. Da li radite sebi na korist ili na štetu. Da li ste ispunjeni radošću, ili ipak ne. 



Ovo bi trebao biti odličan period da o tome razmislite, jer svaku promjenu koju odlučite napraviti, mogli bi imati podršku ove sjajne kombinacije Mjeseca u Lavu. Odličan je period takođe da zamišljate ono što želite, moguće su i manifestacije. Budite slobodni da se prepustite vašim mislima. 

Možda život nije uvijek pod našom kontrolom, ali opet vi ste ti koji dosta konaca držite u svojim rukama i upravljate istima. Kada čovjek odbci stege oko sebe i sve ono što ga koči da ide dalje, tada istinski može da zablista. 



U ovom slučaju i planeta Jupiter će umještati prste, a to je svakako planeta obilja i manifestacije. Zajedno sa mladim Mjesecom u znaku Lava, ova kombinacija bi mogla da donese pravu bombastičnu energiju. Ako želite nešto posebno da ostvarite onda vaš maksimalni fokus usmjerite ka tome. 

Što se tiče negativnih karakteristika ove pojave, moguće je da će postojati nesuglasice sa bliskim ljudima, ali ostanite smireni i fokusirani na mir i sklad, a ne na rasprave. Ako se nađete u neprijatnoj situaciji, ne brinite, mlad Mjesec će svojom energijom dosta uticati da se brzo uzdignete i vratite na pozitivan put.

Iskoristite ovaj period da svoju pozitivnu energiju udvostručite, i da ako se slučajno i sretnete sa nekim neprijatnostima lako ih savladate. Mlad Mjesec u znaku Lava, svakako će više biti koristan za vas, nego ići na vašu štetu. Ostanite povezani sami sa sobom, svojom svjetlošću i dobrim vibracijama. Iskoristite ovaj povoljan period da ostvarite neke svoje želje i ambicije.

Pokreće Blogger.