Ljubavna astro analizaod do 31.07: Strijelčevi suočite se sa istinom, Rakovi željni romantike

Šta na polju ljubavi možete da očekujete u narednoj sedmici, astrolozi detaljno opisuju. Svaki znak Zodijaka može da očekuje sljedeće promjene. 


Ovan: U narednim danima Jupiter postaje retrogradni, pa ćete shodno tome vi imati više potrebe da analizirate neke stvari. Bilo bi dobro da budete staloženi i da mirno razmotrite sve što vas zanima kada je vaš ljubavni odnos u pitanju. Kada bolje pogledate shvatićete kakve promjene su nastupile. 

Možda ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete istu osjetiti.  Bik: Uticaj Urana bi mogao da bude jak na vaše ljubavno polje. Nemojte se plašiti donositi neke odluke, mogao bi vas očekivati pravi vatromet. Oslonite se na vašu unutrašnju emotivnu stabilnost i uživajte u ljubavi. 



Slobodni će imati mogućnosti za upoznavanje srodne duše, a zauzeti da uživaju u svojim odnosima. 
Blizanci: Naredna sedmica bi mogla biti odlična da malo bolje razmislite o svojim osjećanjima i kako ista utiču na odluke i izbore koje donosite. Fokusirajte se na ono što je dobro za vas i vaš odnos. 

Na taj način ćete biti više posvećeni i zadovoljniji ishodima koji bi mogli da vas prate.  Rak: Mjesec će igrati dosta uloge kada je vaš znak u pitanju, i donijeće vam potrebu za više intimnosti i romantike. Oni koji su u vezama, prepustiće se partneru i njihovom odnosu. 



Oni koji su slobodni moraće malo da se strpe. Moguće su dobre ljubavne prilike.  Lav: Vi ćete se u narednim danima prepustiti emocijama i one ća vas voditi. Samo, nemojte pretjerivati već zadržite i dozu realnosti. Oni koji su slobodni imaće potrebe za flertom, uspjeh će biti individualan. 

Oni koji budu stupali u vezu, učiniće to ozbiljno.  Djevica: Za djevice u narednim danima moguć je sklad i mir kada je ljubavni odnos u pitanju. Oni koji su u vezama biće zadovoljni i ozbiljno će pristupiti odosu sa partnerom. 

Slobodne djevice će itekako biti poželjne u društvu, pa su moguće neke zanimljive ljubavne prilike. Sve u svemu, uživajte i radite onako kako vama odgovara.  Vaga: Retrogradni Jupiter bi mogao uticati na vaše ljubavno polje. 

Imaćete priliku da shvatite kako vaše misli i uvjerenja utiču na izgradnju veze kakvu priželjkujete. Prema tome, ako budete znali prepoznati vaša prava osjećanja, oni koji su u vezama bolje će se postaviti, a oni koji su slobodni znaće šta žele i zaslužuju. 

Škorpija: Zauzete škorpije bi mogle da uživaju u narednim danima. Između vas i partnera biće sve više razumijevanja, sklada i kompromisa. Oni koji su slobodni moguće je da će komunikaciju započeti sa nekim sasvim slučajno. 

Ostanite staloženi i pokušajte da uživate u svemu što dolazi.  Strijelac: Možda je došlo vrijeme da malo bolje sagledate na vaš ljubavni odnos i na partnera. One stvari koje mislite da možete popraviti u odnosu, o tome razgovarajte i pokušajte naći rješenje. 

Za one stvari koje mislite da su ne popravljive, dobro razmislite šta ćete dalje.  Nemojte se plašiti istine, već se sa istom suočite.  Jarac: Za vas bi naredna sedmica mogla da bude dosta dinamična. Imaćete mnoge pozive i prilike za zabave, dobar provod, nova poznanstva, jednostavno za uživanje. 

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete razne prilike za dobar provod.  Vodolija: Mlad Mjesec u znaku lava mogao bi da vam donese prekrasne događaje u vaš ljubavni odnos. Dozvolite sebi da se opustite u narednim danima i da uživate, jer je za neke od vas teži period sada je u prošlosti. 

Prema tome, bilo da ste u vezi ili slobodni, priuštite sebi samo lijepa osjećanja.  Ribe: Vaš ljubavni odnos možda i previše zavisi od vas. Prema tome, ako ste u vezi, malo više prepustite odgovornost partneru. Nemojte dozvoliti da sve nosite na svojim leđima. Takođe, kontrolišite vašu maštu kako biste mogli graditi neke stvari realnije.

Pokreće Blogger.