Jupiter u znaku Ovna do 16.05.2023 - Jarčevi ruše emotivne blokade, Lavovi više posvećeni sebi

Uveliko astrolozi iznose detaljne analize za narednu godinu. Pred nama je period tranzicije planete Jupiter u znak Ovna, šta možete očekivati, pogledajte. 


Smatra se da bi ova kombinacija mogla da donese pravu energiju, koja će motivisati i pokrenuti dosta optimizma, kao i mogućnost velike sreće. Postoji mogućnost za velike prilike, a samim tim i za velike uspjehe. Evo šta svaki znak Zodijaka može da očekuje do maja sljedeće godine: 

Ovan: Za ovnove naredni period bi mogao biti zaista povoljan. Neki od vas možda čak i nakon dugo godina, imaće prilike za nove početke. Napravite jasnu granicu šta želite, a šta ne želite. Jupiter kako rasplamsuje pozitivnu energiju, isto tako rasplamsuje i negativnu. 



Bitno je da budete racionalni i pažljivo pristupite svojim željama i planovima.  Bik: Osobama rođenim u ovom znaku, Jupiter će prolaziti kroz njihovu dvanaestu kuću, a to je polje njihove zaštite i anđela čuvara. 

U narednom periodi bi mogli osjetiti zaštitu Jupitera, prema tome obratite pažnju na zankove na putu. Takođe mogli bi dobiti prilike da se bolje i više povežete sa drugim ljudima.  Blizanci: Bliznaci, planeta Jupiter će uticati na vaše jedanaesto polje, a to bi značilo na društveni život. 



Vi ćete vjerovatno imate odlične prilike za nova poznanstva, koja će vam biti od koristi čak i godinama. Osjetićete podršku mnogih ljudi oko vas. Ovo je možda i najbolji period za timski rad, nova poznanstva i oslanjanje na ljude oko vas. 

Rak: Planeta Jupiter kada su rakovi u pitanju djelovaće na desetu kuću, što bi značilo dobre vibracije na svim životnim poljima Mnogima će se javiti prilika za razvoj uspješne karijere. Oni koji su nezaposleni, moguće su nove prilike i ponude za posao, prema tome budite spremni i vrijedni. 

Vjerujte u sebe, jer Jupiter bi zaista mogao da bude na vašoj strani.  Lav: Za lavove naredni period bi bio najbolji za kreativnost, putovanja, usavršavanja, nova poznanstva. Jupiter prolazi kroz vašu devetu kuću, a to je kuća umjetnosti, filozofije, duhovnosti. 

Vrlo je moguće da ćete imati lijepe avanture, nova iskustva i da ćete se prepustiti uživanju. Ne ograničavajte sebe, već se prepustite svemu dobrome što vam život pruža.  Djevica: Jupiter će prolaziti kroz vaše osmo polje, polje finansija. 

Oni koji su planirali invenstirati ili prodavati nešto možda bi naredni period mogao biti povoljan. Za neke je možda i moguće nasljedstvo. Takođe, pojedine djevice će se dosta baviti svojom podsvjesti i proširiće neka svoja viđenja i donijeti zaključke. 

Vaga: Drage vage, uticaj Jupitera odraziće se na vašu sedmu kuću, ili polje ljubavi i partnerstva. Oni koji su slobodni ili u potrazi za srodnom dušom, možda im baš naredni period omogoći da istu pronađu. 

Oni koji su zauzeti imaće prilike da svoju vezu ostvare na višem i boljem nivou. Moguće je takođe da upoznate poslovne partnere, koji će vam biti od značaja.  Škorpija: Osobama rođenim u ovom znaku, Jupiter će se odraziti na šesto polje, zdravlja i posla. 

Za mnoge škorpije postojaće mogućnost da prošire svoj posao, ili nađu novi. Takođe, posvetićete se više vašem zdravlju i zdravijem načinu života. Nemojte se samo previše forsirati oko poslovnih obaveza. Strijelac: Dragi strijelčevi, tranzit Jupitera djelovaće na vaše peto polje, pa je pred vama mogućnost dobre zabave, avantura i romnatike. 

Imaćete priliku biti okruženi pozitivnim i vedrim ljudima. Vi ćete najviše vremena provoditi u dobrom društvu prijatelja. Neki od vas će pretvoriti neke svoje ideje ili talente, u poslovne poduhvate. Bićete puni energije i snage. 

Jarac: Uticaj Jupitera desiće se na vaše četvrto polje, što bi značilo na polje porodice. Neki od vas će se preseliti, neki renovirati kuću/stan, uglavnom imati poduhvata oko porodičnog života. Moguće je da ćete biti emotivno otvoreniji nego inače, i neke svoje emocije koje dugo potiskujete bićete spremni reći porodici ili partneru. 

Vodolija: Kod vas će biti naglašeno djelovanje Marsa i Jupitera. Jupiter vam daje na samopouzdanju, a Mars snagu da sve što mislite i osjećate kažete drugima jasno i glasno. Vama će se pokrenuti vaše treće polje, komunikacije, drugih ljudi, misli itd. Moguće je da ćete imati dobre prilike vezane za karijeru, ali i da ostvarite neke dublje veze. 

Ribe: Kada su osobe u znaku ribe u pitanju, Jupiter će u vašem slučaju imati uticaj na vaše drugo polje, ili preciznije na polje finansija. Mnoge ribe će nakon dugo vremena osjetiti bolje finansijske prilike. Mogli biste dobiti povišnicu, ili dobijati dodatne poslove, koji će vam donositi priliv novca. Vrijeme da krenete hrabro naprijed i da vjerujete u sebe. Prihvatite ono što vam se nudi, a vama odgovara.

Pokreće Blogger.