Teško prave kompromise i rijetko priznaju svoje greške - 4 znaka Zodijaka sa slabim živcima

Dosta govorimo na temu različitih karakteristika horoskopskih znakova i iznosimo mišljenja astrologa. Svaki znak ima svoje kvalitete, ali i nedostatke. 


Danas ćemo govoriti o horoskopskim znacima, koji zaista ne znaju izbrojati do deset i smiriti se u određenoj situaciji. Oni reaguju na prvu, imaju tanke živce i eksplozivni su. Osobe rođene u ova četiri znaka deklarišu se kao živčani: 

Ovan: Ovan se smatra definitvno najeksplozivnijim znakom zodijaka, jer njime vlada planeta Mars. Oni nisu spremni saslušati tuđe mišljenje, niti uvažiti argumente. Često se ne mogu kontrolisati u svojim ishitrenim reakcijama i smatraju da su samo oni u pravu. Osobe rođene u ovom znaku često prvo misle samo na sebe i njima je važno da su oni dobro. Rijetko kad priznaju svoje greške i žele napraviti kompromis.  Lav: Lavovi pretežno ne ulaze u sukob i rasprave ako nemaju dobar razlog za to. Čak šta više njih ne zanima šta se dešava oko njih. 

Njima je važno da su oni na prvom mjestu, pa ako im neko pokuša uzdrmati prestolje znaju da reaguju burno. Oni se neće često upuštati u svađe, ali znaju biti jako osvetoljubivi i neugodni, ako ih neko provocira. Ne prelazite granicu njhove tolerancije. Strijelac: Osobe rođene u ovom znaku, ne vole kada ih neko srpiječava u onome što oni žele postići. To zna da probudi agresivnost u njima. Oni imaju jako visoko mišljenje o sebi, ne vole praviti kompromise i često ne umiju izborijiti do deset.  Strijelac ima elemente vatre, što opisuje njegov eksplozivni karakter. Ukoliko ga uznemirite, sposoban je da svoju negativnu energiju prebaci na vas. 

Ribe: Ribe važe za jako osjetiljive, ali upravo iz tog razloga teško mogu zadržati samokontrolu. Znaju da izgube kontrolu nad svojim emocijama i ponašanjem. Ribe su često skolne promjenama rasploženja, ali ništa ne rade po tom pitanju

Pokreće Blogger.