Slušajte svoj unutrašnji glas: 10 načina kako zakon privlačenja pomože da nađete srodnu dušu

U potrazi za srodnom dušom, zakon privlačenja itekako može vam biti koristan. 


Potrebno je da znate iskoristiti moć, koju svako od nas ima u sebi. Zakon privlačenja može itekako da funkcioniše u vašu korist, potrebno je samo da spojite ugodno sa korisnim. Ako se pitate kako to izvesti, primjenite sljedećih deset načina ponašanja, koja će prije svega ići vama u korist, a moguće je da će vam pomoći u pronalasku vaše srodne duše: 

1. Budite autentični: Ne skrivajte svoje pravo ja i budite ono što jeste. Na taj način ćete privlačiti ljude slične sebe. Kada se lažno predstavljate i nosite maske, takve ljude ćete i privlačiti. Za tim nema potrebe, budite svoji i uživajte u tome. 



2. Imajte ljubav prema sebi: Ako želite biti voljeni, prvo se morate zaljubiti u svoje pravo ja. Volite sebe i zračite energijom ljubavi. Pozitivne emocije rezoniraju pozitivnim energijom, a na taj način privlačite i takvog partnera. 

3. Kontrolišite svoja uvjerenja: U životu često dobijate ono u šta i vjerujete i čemu dajete na značaju. Ukoliko vidite da vaša uvjerenja ne odgovaraju onome što vi zapravo želite, potrebno je da ista mjenjate. 



Da biste to učinili analizirajte ih. Pitajte sami sebe šta je za vas ljubav i šta želite. Odbacite ona uvjerenja koja vam ne služe i kreirajte ona koja želite, ta će vam i služiti.  4. Zamišljajte kakvog partnera želite: Maštajte o tome kakvog partnera želite pokraj sebe. 

Zamišljajući svog idelanog partnera, šaljete pozitivne vibracije u Svemir, koji prihvata ono što šaljete i to vam i manifestuje.  5. Fokusirajte se na pozitivno: Fokus stavite na ono što želite od veze, a ne šta ne želite. Pogledajte kakve misli više imate, pozitivne ili negativne. 

To ćete uraditi tako što ćete pratiti svoje raspoloženje i shodno njemu reagovati.  6. Recite ne ljubomori: Ljubomora je negativna emocija. Ona vam može samo odmoći u privlačenju ljubavi. Takođe, nemojte zaviditi ako neko drugi živi ljubav kakvu vi priželjkujete. 

Ako ste srećni zbog nekoga drugog, onda ćete i vi moći svjedočiti istome.  7. Nemojte odustajati: Predaja zna da bude jedan od glavnih razloga zašto u vašem slučaju zakon privlačenja ne funkcioniše. 

Ako se desi da ste se razočarali u nekoga i imali takvo iskustvo, to ne znači da će svako sljedeće biti takvo. Vjerujte da za vas tek dolazi dobro, i da vam je loše iskustvo bila samo dobra lekcija.  8. Pripremite mjesto: Ponašajte se kao da iščekujete partnera i uživate pri tome. Tako šaljete vibraciju da svakako uživate, ali da ste spremni da pored sebe imate nekoga. 

9. Uživajte i sami: Morate prije svega znati uživati sami sa sobom, biti ispunjeni i zadovoljni kako biste privukli partnera. Ako sjedite i čekate i smatrate da ćete samo tada biti srećni, tada ne radite u svoju korist. Ostavite gore navedeni prostor, ali pri tome uživajte u trenutnom stanju stvari. 

10. Slijedite ono što osjećate: Kada je u pitanju privlačenje srodne duše, zapravo najviše posla imate oko toga da definišete kako želite da izgleda vaša ljubav. Ali, zapamtite da ne znate kada će vam ta osoba biti tačno poslana u život. 

Svemir komunicira sa vama putem vaše intuicije i inspiracije, tako da slušajte svoj unutrašnji glas. Moguće je upravo da što češće slušate unutrašnji glas, da vas on vodi putevima koji mu šalje svemir, a ti putevi vode ka srodnoj duši.

Pokreće Blogger.