Shvati da si samo prolazna avantura - 7 jasnih znakova da neće ostaviti ženu zbog tebe

Možda ste i same imale iskustva, gdje znate da je muškarac zauzet, ali to ga ne spriječava da sa vama otvoreno flertuje i pokazuje vam simpatije. 


Kada se nađete u takvoj situaciji potrebno je da znate kako ćete odreagovati. Ponekad budete zbunjene, pogotovo ako vam se taj muškarac svidi. Možda je najrealnije shvatiti da će on u rijetko kojem slučaju ostaviti sadašnju djevojku zbog vas. Ovo vam je sedam jasnih pokazatelja da neće: 

1. Flerujte sa vama ali samo zbog privlačnosti: Trebalo bi da jasno znate prepoznati razliku između kako se mušakarac ophodi kada želi nešto više sa vama, a kada želi samo aferu. Kada on želi sa vama nešto ozbiljnije, i pristup mu je takav. 



Oni koji žele avanturu pretežno dodjele koji kompliment, javljaju se kada se sjete i kroz priču zapazite da on ne misli ništa ozbiljnije.  2. Zna da vam pošalje svoje intimne fotografije: Ovo pomalo za vas može da bude neprijatno, i da na prvu shvatite poentu vašeg dopisivanja. 

Muškarac koji sa vama misli ozbiljno neće imati baš ovakav pristup na samom početku.  3. Sa vama umije da bude nepristojan u dopisivanju, a sa druge strane da glumi pravog džentlmena: Kada bolje pogledate u izjavava koje vama šalje i izjave koje ste vidjeli da upućuje svojoj djevojci na društvenim mrežama, su čiste suprotnosti. 



Prema njoj pokazuje lijepe riječi, a prema vama više nepristojne i vulgarne. To vam je takođe jasan znak kakve su mu namjere.  4. Na poruke vam odgovara kada stigne: Jednostavno, niste njegov prioritet. Na poruku ćete čekati nekada i satima pa čak i danima. 

To će pretežno biti vikendom, noću ili kada uhvati priliku. Svakako, nije mu stalo pa se tako i ponaša. 5. Ne pita vas kako ste i kako ste provele dan: Njega faktički ne zanima vaš život. Kako se osjećate, šta ste radile, da li vas nešto muči. Fokus i suština vašeg dopisivanja za njega je površno.

 Ništa dublje od određene zanimacije i pokušaja za neozbiljnu vezu.  6. Žali vam se na svoju vezu, ali ništa ne poduzima po tom pitanju: Spreman je da vam se žali kako je nezadovoljan i nesrećan, ali da poduzme nešto po tom pitanju baš i ne želi. 

Laska vam nadanjima, ali da stvarno nešto osjeća prema vama, budite sigurne da bi već nešto učinio. 7. Znaš više o njegovoj djevojci, nego o njemu: Ponekad više informacije imate o njegovoj izabranici, nego o njemu samome. 

Prvo, on o sebi i ne govori puno, a drugo više spominje nju. U ovom slučaju možete da osjećate potpunu konfuziju, i ne znate na čemu ste. Mada, kada malo bolje razmislite znaćete u kakvom ste odnosu i da li želite tako dalje.

Pokreće Blogger.