Sedmična astro analiza do 10.07 - Sreća bi mogla da bude na strani Bika, Strijelca i Raka

Detaljna sedmična astro analiza za narednu nedelju je pred vama. Astrolozi detaljno iznose šta svaki znak Zodijaka može da očekuje na polju karijere i zdravlja. 


Ovan: Naredna nedelja će od vas zahtjevati puno više preciznosti u obavljanju zadataka. Ali, će ista biti i pohvaljena. Bićete jako predani i vaš stil poslovanja biće pohvaljen. Spremni ste za nove izazove i poduhvate. Takođe, vaše radne kolege vas vrijedno prate u stopu. 

Zdravlje i savjet: Moguće je da ćete biti pomalo emotivno rastrešeni i pod stresom. Opustite se.  Bik: Vaša istrajnost i hrabrost će se po ko zna koji put isplatiti. Kada bi svi zastali, vi nastavljate dalje. Neka tako bude i ovog puta. Ono što ste zamislili gledajte i da ostvarite. 



Nema potrebe da skrećete sa puta. Zdravlje i savjet: Uključite relaksaciju koja vam odgovara.  Blizanci: Vi ćete narednu nedelju skoro pa potpuno usmjeriti ka vašem poslovnom razvoju i poslu. Ovaj period bi mogao biti itekako povoljan za razvoj svega onoga što ste planirali i zamislili. 

Moguće su korisne informacije od radnih kolega. Zdravlje i savjet: Nema potrebe za žurbom, prvo dobro pogledajte vaše resurse.  Rak: Vaš posao u većoj mjeri ostaje kao svakodnevnica. Moguće je da ćete jedino više biti usmjereni na istraživanja. 



Sve ono što ste do sada postigli, vaše je i dalje ostavlja trag. Neki od vas će vrijedno raditi i težiti da ostvare svoje poslovne poduhvate. Zdravlje i savjet: Napravite balans, moguće je da ćete sav fokus usmjeriti ka svojim poslovnim željama. I odmor je bitan. 

Lav: Kada je posao u pitanju, dosta ćete energije unositi u isti. Vaša zalaganja su zaista ogromna. Naredni period za vas će više biti u duhu novih učenja, usvajanja znanja i vještina. Takođe, trebalo bi da vas očekuje i povoljan odnos sa radnim kolegama: 

Zdravlje i savjet: Mogući su troškovi u vezi zdrastvenih pregleda, sve u svemu priuštite sebi ono što vam je potrebno i dobro za vas.  Djevica: Na poslu može da vas očekuje zanimljiva sedmica. Neće sve biti svakodnevnica, već su mogući drugačiji i zanimljiviji događaji. 

Moguća su dobra i korisna poznanstva, a možda čak i obnavljanja starih. Sve u svemu, korisna sedmica za vas i pokretanje nekih novijih i boljih uslova, kao i planova. Zdravlje i savjet: Ne forsirajte se previše, i priuštite sebi odmor. 

Vaga: Pred vama je moguća sedmica izazova i napronog rada. Međutim, to prihvatite kao tako i dajte sve od sebe. Ako ispunite sve obaveze, i vaša uspjeh će doći. Borbu koju budete vodili na poslu u narednim danima, shvatite kao svoju kartu ka uspjehu. 

Dajte sve od sebe. Zdravlje i savjet: Ako imate određenih zdravstvenih poteškoća ili trebate obavite neke preglede iskoristite ovu sedmicu za to.  Škorpija: Vi ćete zaista biti predani kada je vaš posao u pitanju. Uz moguće dobre rezultate, ostaćete skromni što će se svakako još dodatno cijeniti. 

Bićete posvećni radu, i nećete se puno baviti drugima i njihovim planovima. Gledaćete da radite svoj posao onako kako i treba. Zdravlje i savjet: Posvetite se malo više i svom društvenom životu, biće vam to potrebno. 

Strijelac: Bilo bi dobro da se previše ne vodite stavovima "Sve će se posložiti samo od sebe" i slično, a pogotovo ako nemate puno vremena za neke planove. Budite malo više realniji i predaniji kada je posao u pitanju. 

Oslonite se na realno stanje i činjenice, a ne na moguće situacije. Zdravlje i savjet: Budite malo više realni i odgovorniji na svim poljima života. Jarac: Za vas bi bilo najbolje da se držite isključivo svog posla i onoga u čemu ste dobri. Upuštanje u neke druge poslove i djelatnosti, i nisu baš najbolje rješenje. 

Ne rizikujte svoju reputaciju i uspjehe samo tako. Zdravlje i savjet: Budite oprezniji u konzumaciji hrane i pića.  Vodolija: Vrlo je moguće da će za vas ova sedmica biti važna na mnoge načine. Mogući su neočekivani događaji na poslu. 

Može vam se ukazati prilika za nove poslovne angažmane, pronalaženju novih klijenata ili novih radnih kolega. Takođe, moguće su važne poslovne odluke. Zdravlje i savjet: Budite malo odgovorniji prema sebi kada je zdravlje u pitanju. 

Ribe: Naredni dani mogli bi ići u vašu korist kada su neki stari planovi ili poslovni projekti u pitanju. Sada se može javiti prilika za njihovu manifestaciju. Takođe, isti bi vam mogli donijeti dobre prilike za uspjeh. Budite strpljivi, jer je moguće da je ovo pravo vrijeme za vas. Zdravlje i savjet: Kod vas bi sva vaša polja trebala ostatiti stabilna u narednim danima.

Pokreće Blogger.