Odmjeravanje drugih žena je stvar nepoštovanja: 6 tipova muškaraca koje je bolje izbjegavati

Sa pojedinim muškarcima nema ni smisla graditi dublji odnos. Žene samo izgube vrijeme na bezuspješne pokušaje da stvore idealnu vezu. 


Često je rezultat takvih pokušaja samo loše raspoloženje, umor i razočarenje. Onda uvidite da u takvoj vezi zapravo nema sreće. Kako da znate da je pored vas muškarac kojeg trebate zaobići u širokom luku?! Ako muškarac posjeduje ovih šest loših navika, bilo bi bolje da se sklonite: 

1. Stalno vam pokušava nametnuti svoja pravila: On je spreman da radi samo one stvari koje njemu odgovaraju. Često ne mari za vaše mišljenje. Naravno, lijepo je kad muškarac na sebe preuzme pojedine odgovornosti, ali ne na ovaj način. 



Morate znati razlikovati kada nešto on čini dobro za oboje, a kada samo za sebe. 2. Slobodno gleda druge djevojke: Ovo je takođe odraz nepoštovanja. Često se radi o tome da je ženskaroš i da je to prešlo već u naviku. Osjećate se kao privremena opcija, i strahujete da odnos nema budućnost. 

To što pored vas slobodno gleda druge djevojke, svakako nije nešto što je ispravno. 3. Sebe smatra najboljim: On je osoba koja sebe smatra najpametnijom, najboljom, najuspješnijom itd. On smatra da sve zna, i da je vaše mišljenje površno i bezvrijedno. 



Sklon je kritikovanju svih i svega oko sebe, a da pritom on ne miče prstom i spreman je da leži na kauču. Lažno je kompetentan da se ponaša na taj način. Ali, od svoga ega on to i ne može da vidi.  4. Nema značajnih postignuća: Ako pričamo o još uvijek nezrelom mladiću, ovo je možda i u redu. 

Ali, ako govorimo o zrelom muškarcu koji nije postigao ništa, vjerovatno ni nema takve ambicije. Tako je samo moguće da se takva energija prenese na vas, a to vam svakako nije potrebno. Vi se trudite, odričete i postižete uspjeh, dok druga strana posmatra. Takav odnos vas samo sputava, i to je potrebno da uvidite.

5. Krši vaše lične granice: Ne poštuje vaše lične granice i prostor. Nema osjećaj da i vi imate svoje potrebe. Često kada kažete ono što vam smeta, ne želi to da promjeni, već samo zahtjeva da to nešto prihvatite. Smatra da ste dužni da sve podredite njemu i da prihvatate ono što on traži. To vas vremenom počinje gušiti, jer postojanje ličnih granica skoro pa i da ne postoji.

Pokreće Blogger.