Kraj njega nećete osjetiti nedostatak ljubavi - On voli duplo: Najveći emotivac i sanjar Zodijaka

O ovom znaku Zodijaka, posebno ćemo pisati. Zapravo, o jednoj njegovoj posebnoj osobini, za koju astrolozi kažu da je nijedan drugi znak toliko ne posjeduje. 


Osoba rođena u ovom znaku je pravi sanjar. Nije isključeno da ćete kod nje pronaći hvatač snova okačen u njihovom omiljenom kutku, automobilu itd. Ona će od ničega stvoriti nešto, i uvijek rado podjeliti sa vama. A ljubav, nju posebno. Govorimo o Strijelcu: Najbolji prijatelj ovog znaka zodijaka, jeste Jupiter.

Zbog takve kombinacije, skoro da nema nečega što će zaustaviti maštu i snove ovoga znaka. Strijelac je spreman vidjeti prilike, gdje bi se neko samo okrenuo i otišao. Koliko god situacija bila teška i mračna, oni su skloni naći svjetlost i rješenje. 



Iako nailaze na podsmjehe i priču da je njhovo viđenje nečega nemoguće, oni ne odustaju. Oni svakako žive po svom, i onako kako oni misle da trebaju. Nisu skloni pretjeranom razmišljanju šta drugi misle. Jer da jesu, ne bi postigli većinu stvari o kojima maštaju. 

Ono što je važno znati za njih jeste, da postizanje cilja im nije glavna opcija. Za njih je važna avantura i pustolovina, koja će se desiti na putu ka ostvarivanju cilja. Oni itekako vole osjetiti duh nepoznatog, to je jednostavno uzbuđenje za njih. Takođe, vole da posmatraju svijet oko sebe. 



Oni vole da posmatraju razna mjesta, ljude i prostor. Ne vole monotoniju i dosadu, kada to primjete oni odlaze. Ono što zaista cijene takođe jeste sloboda. Strijelčeve ne možete držati u kavezu. Njima je potrebno dosta prostora kako bi disali i lutali svijetom koji ih okružuje. 

Kada je u pitanju ono najvažnije, ljubav i odnos sa Strijelčevima, njima je potrebno pružiti slobodu. Što im je više date, to su više vaši. Ključ kojim možete otključati njihovo srce jeste odušak i sloboda koju ćete im dati. Posljednja važna stvar jeste, da umijte saslušati i ispratiti njihove vizije i ideje.

Ako im pružite mogućnost da iskreno sa vama razgovaraju o onome što žele, tada vam na neki način predaju svoje srce. Kada zna da ga iskreno slušate i podržavate i da je njegov duh uz vas slobodan, tada će vam ljubav vratiti duplo više i jače.

Pokreće Blogger.