Nema ništa ljepše nego biti žena koja voli sebe takvu kakva jeste: 3 osobine idealne žene

Postoje neke osobine kod žena zbog kojih su one muškarcima naprosto neodoljive da muškarci imaju potrebu da ih jure. 


Ukoliko ste trenutno u fazi da se borite da natjerate muškarca da se zaljubi u vas i da vam se divi, a ta borba ne ide baš najbolje, možda mi možemo da vam pomognemo. Postoje tri čudne osobine koje će natjerati muškarca da juri za vama. Dakle, šta je to što će privući muškarca? 

1. Žena koja je sretna i zadovoljna sa sobom i svojim samačkim životom. Ovo vam na prvu može zvučati pomalo nelogično i čudno, jer na sastanke baš i idete da biste prevazišli svoju usamljenost i pronašli dobrog partnera za sebe, partnera sa kojim ćete izgraditi čvrstu vezu, koja će možda u nekom momentu prerasti u brak. 



Kada počnete da izlazite sa ljudima na mnoge od njih djeluje vaša energija i oni zapravo cijene osjećaj i vibraciju koju dijelite sa njima. Zato ukoliko niste zadovoljni sami sa sobom i sa svojim trenutnim samačkim životom to jednostavno može da bude odbojno. 

Nije čak ni potrebno da naglas govorite kako vam je silno potreban neko da biste bili ispunjeni, te misli i energija koju one odašilju, se osjete. Zato ćete biti odbijeni, svako će misliti da ste očajni. U realnosti veza nije potreba za sreću. 



Morate naučiti da budete zadovoljni sami sa sobom, da bi veza, a kasnije i brak, samo bio šlag na tortu. 
2. Druga osobina nije ništa više logična od prve, ali uticaće na muškarca. Možda ste uvijek mislili kako muškarce najviše privlače ljepotice preplanulog tena koje imaju lijepo lice i jako ljubazno odgovore potvrdno na sve što se traži od njih. 

Ako ste vjerovali u ovo živjeli ste u zabludi. Tip žene koja se dopada muškarcima, koja ih izaziva i to ne samo na emocionalnom i fizičkom, nego i duhovnom nivou, jeste žena koja se ne plaši da kaže svoje stavove i odbrani svoje gledište. To je novo i osvježavajuće i privlači muškarce. 

Žene koje se ne plaše da odgovore i na oštre primjedbe i žene koje odušu samopouzdanjem su tipovi žena koji muškarce tjeraju da trče za njima.  3. Posljednja osobina zbog koje muškarci trče za vama jeste misterija. 

Jedan od najboljih načina da se neko zainteresuje za vas jeste da mu ostavite malo prostora za misteriju, za nepoznato. Nemojte mu sve otkriti o vama. To ne znači da ne treba da budete iskreni, ali naprosto ne dopustite da odjednom sazna sve o vama. Dopustite muškarcu da misli o vama i da istražuje vašu ličnost.

Pokreće Blogger.