Mlad Mjesec u Raku od 29.06 - Za Vage moguć uspjeh, Lavovi oprezno sa emocijama

Pred nama je mlad Mjesec u znaku Raka, koji se najavljuje 29.06. Astrolozi detaljno donose analizu kakva očekivanja mogu da imaju svi znaci Zodijaka. 


Dana, 29.06. doći će do naglašenih emocija i fokusa na međuljudskim odnosima. Vaše emocije će igrati veliku ulogu u odnosu sa drugim ljudima. Bilo bi dobro da skupite snage i oprostite sebi stvari na koje niste ponosni, ali i drugima. 

Neka budu naglašene samo pozitivne emocije, dok negativne ostavite po strani. Evo šta svaki znak Zodijaka može da očekuje:  Ovan: mlad Mjesec će se najviše osvrnuti na vašu četvrtu kuću pa ćete shodo tome biti emotivniji nego inače. Imaćete potrebu da se povežete sa bliskim ljudima i provodite više vremena sa njima. 



Kontrolišite vaše emocije i ne pretjerujte u ničemu.  Bik: Osobe rođene u znaku bika uticaj mladog Mjeseca najviše će osjetiti kada su njihove misli i komunikacija u pitanju. Takođe, vaše misli i komunikacija će biti zasnovani na emocijama više nego inače. 

Vrlo je moguće da će kod vas više biti naglešene negativne emocije, a za to ćete kriviti druge ljude. Ostanite dosljedni i preuzmite krivicu kada je to potrebno.  Blizanci: Vama će uticaj mladog Mjeseca biti usmjereno ka vašoj drugoj kući, zapravo finansijama. 



Vi ćete se osjećate stabilno ukoliko ostvarite finansijski balans. Ukoliko dođe do određenih nezadovoljstava razlog za to mogu biti finansije, partner ili neki bliži rođak. Sve u svemu vi ćete pokušati ostvariti profit putem porodičnog biznisa, invenstiranja, nekretnina itd. 

Rak: Mlad Mjesec će najviše uticati na osobe rođene u znaku raka, jer se isti i događa u tom znaku. Vi bi trebalo da se fokusirate isključivo na sebe i da prestanete da se žrtvujete za druge. Lijepo je biti u ulozi spasitelja, ali razmislite da li pretjerujete. 

Mlad Mjesec u vašem znaku se ne događa često, shodno tome iskoristite to u svoje svrhe.  Lav: Vaše dvanaesto polje biće pogođeno od strane mladog Mjeseca. To bi značilo da postoji mogućnost da se mislima i emocijama vraćate u prošlost. 

Za neke od vas će se javiti prenaglašene emocije, čak i nerealne. Dok će drugi ovaj period iskoristiti da izvrše neke promjene u svom životu.  Djevica: Za djevice uticaj mladog Mjeseca događaće se u vašoj jedanaestoj kući. To bi značilo da ćete vi biti puni očekivanja, vjere, nade. 

To je lijepo, samo uspostavite balans. Ako budete pretjerivali, postoji mogućnost da budete razočarani. Moguće su emotivne reakcije zbog ljudi iz vašeg okruženja.  Vaga: Drage vage, za vas dolazi povoljan period što se polja karijere tiče. Mlad Mjesec uticaće na vašu destu kuću. 

Bilo bi lijepo da ne zaboravite na ljude koji su vam pomogli na putu do uspjeha. Prema tome, ukoliko uslijedi neki veći uspjeh, podjelite ga sa kolegama, neka se i oni osjećaju ponosno i zasluženo.  Škorpija: Kod vas mlad Mjesec usmjerava se na vašu devetu kuću. 

Shodno tome vi ćete biti fokusirani na odnose sa inostranstvom, putovanja i duhovna usavršavanja. Kod vas će fokus biti na vašem razumu, a ne na osjećanjima, što je u ovom periodu dosta rijetko. 

Strijelac: Kod osoba rođenih u znaku strijelca, mlad Mjesec biće usmjeren na osmu kuću. To bi značilo da ćete psihički biti jako osjetljivi i skloni vraćanju u prošlost. Budite oprezni kako sa emocijama, tako i sa novcem. 

Planeta Jupiter bi takođe mogla biti uključena u vaše emocije, prema tome budite pažljivi.  Jarac: Kada su jarčevi u pitanju, uticaj mladog Mjeseca, za vas će biti usmjeren ka sedmoj kući. Vaš fokus će biti na ljubavnom odnosu i moguće je da će problemi koji su bili potisnuti sada izaći na površinu. 

Potrebno je da otvoreno razgovarate, kako ne bi došlo do kulminacije problema.  Vodoloija: Uticaj mladog Mjeseca kod vas će biti skoro pa na svim poljima pomalo. Dešava se u šestom polju koje se odnosi na svakodnevani život. 

Pa ćete prema tome ovaj uticaj mladog Mjeseca osjetiti i na polju posla, porodice, zdravlja itd. Opustite se, promjene koje se jave pretežno su prolaznog karaktera.  Ribe: Što se osoba rođenih u znaku riba tiče mlad Mjesec će pokrenuti njihovo polje koje se odnosi na ljubav, djecu i sport. 

Neki će razmišljati i o proširenju porodice. Moguće su takođe nestabilne emocije, ali to je prolaznog karaktera. Ako se jave neki porodični problemi, riješite ih u miru i skladu.

Pokreće Blogger.