Kraljice drame - Nisu u stanju sakriti emocije i biti suzdržane: 6 najemotivnija znaka Zodijaka

Poznato je da postoje znakovi Zodijaka koji su malo emotivniji od drugih. Astrolozi jasno donose detaljan opis svakog znaka, a danas govorimo o najemotivnijima.


Oni svoje emocije ne znaju da sakriju, i kod njih se jasno vidi šta misle i osjećaju. Ponekad su spremni da i zbog najmanje sitnice se rasplaču ili burno odreaguju. Možda na prvu i ne biste rekli, ali to su baš oni znakovi Zodijaka koji važe za hrabre i neustrašive. 

Govorimo o Jarcu, Ovnu, Strijelcu, Raku, Ribama i Škorpijama. Vjerovali ili ne, oni znaju da budu pravi emotivci. Iako Jarac na prvu zna da djeluje oštro i hrabro, osobe rođene u ovom znaku znaju da budu itekako osjetljive i emotivne. 



Doduše, svoje emocije će podjeliti samo sa bliskim ljudma, rijetko kada će pokazati kako se osjećaju u javnosti. Njih može da pogodi i najmanja sitnica i da ih rasplače, upravo zbog oklopa koji nose, spremni su ponekad da se slome. 

Strijelac i Ovan kao vatreni znaci Zodijaka, više imaju potrebu da implusivno odreaguju i na prvu. Vode se isključivo samo emocijama, i zbog toga i jesu na ljestvici najemotivnijih. Međutim, ako su njihovi problemi ozbiljni, oni će itekako pristupiti odgovorno njihovom rješavanju. 



Koliko god znali implusivni biti, zadržaće i racionalno razmišljanje. Astrolozi ipak iznose analizu i procjenu, da među najemotivnije znakove Zodijaka spadaju vodenjaci. Zapravo Rak, Riba i Škorpija. Ova tri znaka mogu da se grupišu kada su njihove emocije u pitanju. 

Svako od njih je otvoreno i iskreno pokazuje. Emotivni su i to vrlo rijetko mogu da prekriju. Škorpije su spremne brzo da se naljute, pogotovo na drage osobe. Ribe važe za jako osjetljive, pa njih može da pogodi skoro sve oko njih. Ako se neko osjeća loše, odmah će i ljudi rođeni u ovom znaku osjećati tako. 

Dosta su empatični. Ipak, titutlu za emotivnost ponijeće Rak. Ovo je znak kojim vlada Mjesec, koji mu dodatno daje emotivnost i osjetljivost. Oni se pretežno uvijek više oslanjaju na emocije, nego na razum. Takođe, lako se vežu za druge ljude, i brzo zavole. Shodno tome, znaju da budu povrijeđeni, ali i dalje ostaju isti. Puni emocija i empatije.

Pokreće Blogger.