Mlad Mjesec u znaku Raka 29.06 - Pripazite na vaše emocije, jer istina izlazi na površinu

Astrolozi uveliko najavljuju mlad Mjesec u Raku, koji će se desiti 29.06. u jutarnjim časovima. Evo šta možete da očekujete i kakve promjene mogu da usljede. 


Dolazak mladog Mjeseca u znaku Raka trebalo bi da donese jasnoće u pojedinim stvarima i sagledavanje istine. Postoji mogućnost da će vaše emocije biti više naglašene nego obično. Svemir bi mogao da igra u vašu korist, shodno tome, budite slobodni u zamišljanju želja. 

Mlad mjesec u Raku bi trebao da donese jednu novu, i ugodniju energiju. U ovom periodu dobro razmislite šta želite privući u svoj život i šta vam je zaista potrebno. Moguće je da ćete biti više empatični i osjetljivi na vaše okruženje. 



Ukoliko ste u prethodnom periodu bili više povučeni u sebe, imali manjak samopouzdanja, ovaj period bi mogao da vam otkrije čemu takva uvjerenja i zašto ste došli u takvo stanje. Iskoristite ovaj povoljan period da preispitate vaša osjećanja i ugodite malo više sebi. 

Takođe, i planeta Neptun će imati svoj uticaj u narednom periodu. Uticaji ove planete mogu se odraziti u obliku pojačane energije, boljeg razumijevanja stvari i donijeti vam psihičku stabilnost i sklad. Generalno, vaša opažanje stvari biće dosta jasnije i bolje. 



Generalno, u narednom periodu moguća je bolja intuicija, jasnoća, perspektiva, dobijanje korisnih informacija i novih pogleda. Gledajte da ove benefite iskoristite na vaša polja života gdje smatrate da će vam koristiti. Zbog mogućih pojačanih emocija, i vaše djelovanje će biti naglašenije. 

Ukoliko se već osjećate osjetljivo, gledajte da uspostavite balans i više se posvetite sebi. Lijepo je biti emotivan, i na raspolaganju drugima, ali ovaj period iskoristite prvenstveno u svrhe koje će vama služiti. Sve u svemu, mlad mjesec u Raku, trebao bi da donese dobre i pozitivne vibracije. 

Rak je svakako poznat kao znak Zodijaka koji plijeni emocijama i osjetljivoću. Prema tome, astrolozi savjetuju da iskoristite ovaj period i budete pozitivni, ali isto tako s obzirom da je sve naglešenije nego inače, uspostavite balans.

Pokreće Blogger.