Lukavi načini da muškarcu nedostajete i da vas voli više - "Nemojte mu uvijek biti dostupni"

Da li ste nekada čuli za izraz „nedostajanje čini srce nježnijim“? Bilo da pokušavate da začinite vašu vezu ili nastojite da se veza razvija na duge staze, to što mu nedostajete, tajni je sastojak vašeg ljubavnog napitka. Lijepo se biti poželjan ali je još ljepše biti željen. Naučite kako da ga natjerate da mu nedostajete više, razumjevanjem ovih jednostavnih savjeta.


Nemojte mu uvijek biti dostupni Kada ste zaljubljeni u nekoga, očigledno je da želite provoditi što više vremena sa njim. Ali da biste stvorili osjećaj da mu nedostajete, ne trebate stalno biti sa njim. Ne trebate se uvijek odreći svog vremena zbog njega. Muškarcu nećete nedostajati ako ste mu uvijek na raspolaganju.

Stvorite svoj vlastiti prostor i vrijeme bez njega. iako je važno da provodite vrijeme zajedno kako bi ste osvojili njegovo srce, jednako je važno ostaviti malo prostora kako bi on shvatio koliko ste posebni i koliko mu stvarno nedostajete.



Družite se sa prijateljima Ne morate se stalno družiti sa njim. Takođe biste trebali često provodite vrijeme sa prijateljima. Isplanirajte djevojački izlazak ili djevojačko putovanje, a zatim podjelite sa njim neke zabavne trenutke koje ste proveli sa prijateljima.

Nakon što provedete nekoliko dana odvojeni od njega, on će biti srećanšto se dobro zabavljate ali će takođe postati ljubomoran. Kada vidi koliko dobro se zabavljate, poželjeće da krene sa vama na sledeću pustolovinu. Na ovaj način ćete izbalansirati odnos i raditi nešto bez njega, što će ga na kraju natjerati da mu nedostajete.



Pustite njega da se druži sa svojim prijateljima Ne treba da vas brine to što on uživa da provodi slobodno vrijeme sa svojim prijateljima. Ako mu date prostora za uživanje učinićete da izgleda samopouzdanije i manje nesiguran. Možda će da mu se čini da uziva, ali na kraju će samo više žudjeti sa vama. Dakle, sledeći put kada bude tražio izgovor da se druži za prijateljima, pustite ga da ide.

Ako želi ići na muško putovanje, dopustite mu Što više vremena bude udaljen od vas, to će više shvatiti da mu nedostajete. Pomisliće da su mu prijatelji važni i zaslužuju da provodi vrijeme sa njima, ali uskoro će shvatiti da ne može provesti cijeli život sa njima, potrebni ste mu vi.

Skuhajte mu ukusano jelo Zadivite svog muškarca praveći ukusna domaća jela za njega. njegovom čulu okosa će sigurno nedostajati hrana koju spremate za njega. a ako još uvijek ne znate da kuhate, vrijeme je da naučite novu vještinu.

Vratite misteriju i neizvjesnost Pokušajte da ne dijelite sve što mislite i osjećate. Umjesto da ga pustite da se navikne na vašu rutinu, izazovite ga na nove aktivnosti i pružite mu više zabavnih i pozitivnih u kojima će uživati. Podsjetite ga na vašu fazu udvaranja u kojoj je između vas još uvijek bilo misterije.

Budi vesela i zabavna djevojka Kome još može da nedostaje dosadna djevojka? Ako je biti sa vama zabavno i uvijek se smijete sa svojim muškarcem, onda ćete mu definitivno nedostajati kada vas ne vidi. Vaše veselo i šarmantno lice uvijek će mu biti u glavi, gdje god išao.

Uvijek budite ona slatka, draga i brižna djevojka Naravno, najbolja stvar koja će nedostajati muškarcu je izuzetna ljubav i briga koju im pruža njegova djevojka. Ako zaista želite da duboko nedostajete muškarcu, učinite da se duboko zaljubi u vas. Pružite mi nježnu i brižnu ljubav. Učinite ga srećnim kad je tužan, budite uz njega kad mu treba podrška, njegujte ga kad je bolestan,razumite ga kad čini greške, budite mu vjerni i volite ga onakvog kakav zaista jeste.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.