Detaljna sedmična astro analiza do 19.06 - Sreća bi mogla da prati Škorpiju, Strijelca i Vodoliju

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza. Evo šta su astrolozi iznijeli i kakva očekivanja možete da imate na polju karijere i zdravlja. 


Ovan: Na polju karijere u većem dijelu ostaje sve isto. Jedino, što ćete vi biti presudan glas koji će donijeti neku važniju odluku ili upravljati redovnim zadacima. Nosite odgovornost pa shodno tome pazite kako postupate. 

Takođe, moguće da ćete dobiti podršku ili poslovnu ponudu od strane ženske osobe. Zdravlje i savjet: Pripazite na prehlade ili infekcije, pogotvo mlađe osobe.  Bik: Na poslu ćete se ponašati opušteno, ležerno, ali i podjednako uspješno. Obavljaćete vaše radne zadatke sa lakoćom. 



Bićete smjeli u vašim postupcima, pa shodno tome neke ćete i impresionirati. Za vas na polju karijere ne bi trebalo biti problema, čak šta više imate priliku za uspjeh. Zdravlje i savjet: Sve u svemu, zdravlje bi trebalo biti u redu. Više provodite vremena sa ljudima. 

Blizanci: Vaše ideje koje ste imali, doveli ste do potpune analize i spremni ste krenuti u realizaciju. Možda nećete odmah vidjeti rezultate, ali ćete kasnije biti ponosni postignutim uspjehom i angažmanom. Bićete okruženi stručnjacima koji će vam takođe dati dobre savjete. 



Zdravlje i savjet: Ne opterećujte previše bliske osobe vašim poslovima, njima je potrebniji odmor i oporavak nego vama.  Rak: Vi ste neko ko je već zabilježio dobre poslovne uspjehe i rezultate. Neki od vas će od te motivacije htjeti više i bolje. 

Dok sa druge strane neki će pokušati da žive od stare slave što duže mogu. Sve u svemu, nemojte se previše opuštati, i ostanite produktivni i vrijedni. Zdravlje i savjet: Malo više vremena posvetite sebi i svome zdravlju. Odmorite se i naspavajte. 

Lav: Na poslu ćete morati dobro i ponovo da razmislite o vašim profesionalnim planovima. Ako se bolje reoraganizujete mogući su veći uspjesi. Sve u svemu, imaćete dobru poslovnu ravnotežu. Kolege će biti zadovoljne sa vama. Biće ovo sedmica za vas puna različitih sadržaja.

Zdravlje i savjet: Postoji mogućnost da ćete više brinuti o zdravlju voljene osobe. Vi pustite misli, i rasteretite se malo.  Djevica: U narednoj sedmici kada je postao u pitanju, vi nećete imati "mira". Zanimaće vas različiti sadržaji i neće vam biti dosadno. 

Obavljaćete posao na pozitivan način, i usvajati nova znanja. Aplauz i pohvale neće izostati. Zaposleni u usluženoj djelatnosti će imati dosta posla. Zdravlje i savjet: Izbjegavajte paniku i strah, jer svaka prepreka i problem imaju svoje riješenje. 

Vaga: Na poslu ćete biti spremni da se borite kao lav. Jasno ćete iznositi argumente i ako treba ići jedan protiv svih. Nećete biti skloni odustajanju sve dok pravda ne bude zadovoljena, a kompromis postignut. Vaša intuicija će vam dosta poslužiti. 

Zdravlje i savjet: Ne nervirajte se previše, neka vam vaše zdravlje bude na prvom mjestu. Takođe, ostanite dosljedni sebe.  Škorpija: U narednim danima postoji mogućnost da mnogi od vas dožive neku veću promjenu na poslu. Poput, prelaska na drugačiju poziciju, pokretanje novog posla ili promjenu karijere, pokretanje novog projekta itd. 

Moguće je da ćete osjećati pritisak, ali oslonite se na one koji vas podržavaju. Zdravlje i savjet: Budite više opušteni i radite stvari koje volite.  Strijelac: Moguće je da ćete osjetiti određene finansijske probleme. Dok sa druge strane neki od vas će naći nove izvore zarade. 

Samo pazite da to bude sve legalno. Moguće je da ćete donositi neke profesionalne odluke pod uticajem drugih ljudi i njihovog mišljenja. Moguća su poslovna putovanja. Zdravlje i savjet: Moguća je anksioznost, zbog zdravlja bliske osobe. Sve u svemu, ne brinite previše. 

Jarac: Neki od vas će u narednoj sedmici imati promjene na polju karijere. Moguće su nove poslovne aktivosti, novi projekti i klijenti. Takođe, neki od vas će koristiti odmor ili bolovanje. Posla će biti više nego inače, ali ćete opuštenim stavom sve postići. 

Zdravlje i savjet: Dobro ćete se osjećati i u društvu, a i kada ste sami.  Vodolija: U narednim danima postavićete sebi pomalo nerealne ciljeve. Ali, ćete shvatiti i neke lekcije. Budite spremni da još učite i slušate druge, neki savjeti će vam dobro doći. 

Takođe, odvojite vrijeme da završite sve obaveze. Zdravlje i savjet: Moguća je njega kada je zdravlje u pitanju, ukoliko je potrebno posjetite specijalistu.  Ribe: Moguća je izražena želja za nečim novim, ili promjenom posla. Takođe, dvoumićete se da li da ostanete diskretni ili otvorenog pristupa. 

Možda je najbolje da poslušate vašu intuiciju, i na taj način djelujete. Zdravalje i savjet: Kada je zdravlje u pitanju više se posvetite bliskim osobama. Budite u okruženju u kojem vam je prijatno.

Pokreće Blogger.