Zašto neke žene mogu da žive bez muškarca dok druge nisu u stanju: Zapažanje M.Monroe

Zašto neke žene odlično podnose samoću, a sa druge strane pojedine žene je ne podnose nikako? 


U čemu je razlika i zašto je to najčešće tako razmotrićemo u ovom članku. Prva pomisao se najčešće odnosi na finansijsku situaciju. Zaprvo, misli se da žene koje nisu finansijski zavisne od muškarca ne plaše se samoće. 

Takođe, i one žene koje imaju sopstveni stan, dobra primanja i podršku porodice. Postoje česta mišljenja da je sresti srodnu dušu zapravo, kao osvojiti na lutriji. Dalje,postoji viđenje da žene koje dobro podnose samoću, su itekako ispunjene. 



U smislu da im život nije dosadan. Baš suprotno, ima širok krug svojih interesovanja, uzak krug prijatelja, svoje prioritete i način svakodnevnog funkcionisanja. Takve žene, takođe, ne dube na glavi kako bi se nekome svidjele. 

Ne pokušavaju nikome da udovolje osim samoj sebi. Možda imaju želju za djecom i porodicom, ali ne po cijenu nesrećnog braka. I ono što i jeste paradoks da muškarci i žele ovakve žene i da se drže njih. Ne onih koje su spremne sve da podrede samo njemu. 



Recimo, da je finansijska pozadina, društveni status koji je žena stekla, duhovne vrijednosti koje je usvojila to su sve faktori koji joj pomžu da cijeni sebe i bude svijesna ko je. Pojedini muškarci se itekako raduju lošoj pozadini žene. 

Pod tim se podrazumijeva da nemaju podršku, nisu se istakle na studijima, nemaju određene rezultate u radu itd. Odlična podloga za nekoga ko želi manipulativno da upravlja drugom osobom. Merlin Monro je svojevremeno rekla: 

"Možete preživjeti samoću i sa dvadeset pet, možete preživjeti i sa četrdeset pet, ali ako ste bili voljeni sa pet". Ovaj snažan citat upućuje korisnu poruku svim ženama, ali posebno onim koje trebaju da vaspitaju svoje žensko dijete. 

Znajte, da ne možete doživjti menalnu i emotivnu glad ako ste za vrijeme djetinjstva hranjeni pozitivnim emocijama i ljubavlju. Samo srećne i ispunjene djevojčice, rastu u zdrave mentalno i emotivne žene. Koje će znati šta je podrška, dobra pozadina i prava ljubav.

Pokreće Blogger.