Detaljna sedmična astro analiza do 15.05.: Sreća bi mogla da prati Lava, Djevicu i Škorpiju

Donosimo vam sedmičnu astro analizu. Evo šta mogu da očekuju svi znaci zodijaka kada je polje karijere i zdravlja u pitanju. 


Ovan: Na polju karijere dobro razmislite šta su vaši poslovni prioriteti. Moguće je da ni sami nećete znati šta tačno želite. Zbog toga ćete djelovati zbunjeno kako sebi, tako i svojim radnim kolegama. Zastanite i dobro razmislite, tako će vam biti lakše. Savjet i zdravlje: Ne zaboravite koliko je važna rekreacija. 

Bik: Dosta poslova privodite kraju, ali isto tako dolazi i do novih mogućih poslovanja. Istovremeno vam se razvijaju i nove mogućnosti. Dobro razmislite šta u suštini želite i koliko možete da pružite. Savjet i zdravlje: Budite diplomata u situacijama u kojima je to potrebno. 



Blizanac: U narednoj sedmici ćete imati više mogućnosti i prilika da pokažete svoje potencijale i talente. Shodno tome, nemate potrebe da išta čekate, već da zasučete rukave i vrijedno radite. Zdravlje i savjet: Pazite da se ne preforsirate. 

Rak: Za ono što radite usljediće vam podrška i pohvala od strane drugih. Bićete spremni da burno odragujete na taj vaš poslovni poduhvat, ali ne radite to. Ipak se suzdržite od komentara. Savjet i zdravlje za vas: Ako želite da imate med, ne udarajte po košnici. 



Lav: U narednim danima posao vam neće biti prioritet. Odradićete samo ono što morate i šta je potrebno. Na radnom mjestu ćete funkcionisati kao i inače. Više ćete imati potrebe da mjenjate nešto kada je u pitanju vaš dom. Zdravlje i savjet: Bićete radoznali da istražujete nešto nepoznato. 

Djevica: Privilegije kojima ste se nadali, sada su pred vama. Ali vi, na njih ne gledate kao na svoj uspjeh, već kao obavezu da vam je neko to morao ponuditi. Zanemarite takvo razmišljanje i pokažite ono što znate. Tako ćete uspjeti. Zdravlje i savjet: Budite svoji. 

Vaga: Ukoliko imate potrebu da nešto mjenjate kada je vaš poslovni plan u pitanju, vi to i uradite. Ukoliko vas drugi budu kritikovali vi na to ne obraćajte pažnju, već samo nastavite dalje po svome. Radite i dalje vrijedno i uspjeh je pred vratima: Zdravlje i savjet: Budite diplomata i sarađujte na taj način. 

Škorpija: Na poslu ćete pokazati svoju kreativnu stranu. Prepreke na koje budete nailazili savladaćete zbog svoga dobrog prilagođavanja i sposobnosti. Za sve to će vam biti potrebna dobra energija i snaga. Zdravlje i savjet za vas: Imaćete dovoljno snage za sve što dolazi. 

Strijelac: Kada je posao u pitanju očekujte da se počinju mjeriti vaša postignuća. Neki će gledati da vas sputavaju na osnovu vaše stare mane ili greške. Nemojte da vas to brine, jer je puno više dobroga što se pokazali. Sve će izaći na vidjelo. Zdravlje i savjet: Ostanite ono što jeste. 

Jarac: Ono što ste pokrenuli, nastavite razvijati dalje. Ako vam se čini da je put dug, prihvatite ga pozitivno, jer je isti dobar. Budite prilagodljivi i uklopite se u određene situacije što bolje možete. Zdravlje i savjet za vas: Uzmite neku kvalitetnu knjigu i pročitajte.

Vodolija: Na poslovnom polju moguće je da ćete pokrenuti neke poslove koji se većinom odnose na mlade i zabavu. Moguće je takođe da ćete doći do rješenja za kojim ste dugo tragali. Bićete zadovoljni finansijskim postignućima, ali svijet slavnih za sada ostaje nedostižan. Zdravlje i savjet: Slijedite svoju intuiciju. 

Ribe: Moguće je da ćete na poslu osjestiti nervozu, jer morate sarađivati sa ljudima za koje vam se čini da nemaju profesionalni pristup poslu. Jednostavno, shvatite da nisu svi uporni i marljivi kao vi, i progledajte im kroz prste. Zdravlje i savjet: Budite malo manje zahtjevni.

Pokreće Blogger.