Sve što pružamo drugima, vratit će nam se nazad - 6 zakona karme koje bi morali znati

Kada govorimo o karmi, najčešća simbolika jeste " to je kao bumerang" i drugi slični opisi. 


Međutim, princip karme nije ograničen na ovaj ili neki njemu sličan zakon. Postoje i drugi zakoni koji se vezuju za karmu, i koje je potrebno razumijeti kako funkcionišu, kako bi mogli da promjenite svoju sudbinu po svome nahođenju. Donosimo vam nekoliko zakona vazanih za karmu: 

1. "Ako vam se ne sviđa ono što dobijate od života, promjenite ono što dajete životu"- Karlos Kastaneda Ovaj citat možete aposlutno da provučete kroz sve sfere vašeg života. Da li želite da vas drugi ljudi poštuju? Poštujte i vi njih. 



Da li želite da budete voljeni? Počnite da dajete svoju ljubav, a ona će vam se trostruko vratiti. Da li želite uspjeh i sreću? Ne budite sujetni i pomozite drugima da ostvare svoje želje, na taj način ćete i vi ostvariti svoje.

2. "Ako želite nešto da promjenite, uvijek krenite od sebe". Prvo krenite od sebe. zavirite u svoje misli i svoja osjećanja. Tu ćete naći odgovore. Shvatite šta vam to odgovara, a šta ne. Ponekad je dovoljno samo promjeniti odnos prema nečemu i to nešto će samo doći. 



3. "Svaka promjena dolazi prihvatanjem" - Potrebno je da prvo nešto prihvatite. Za početak sebe, druge, okolnosti, situacije itd. Početak svake promjene nastaje kada nešto prihvatite onako kakvo jeste pa onda gledate šta i kako možete dalje učiniti. 

4. "Ono u šta vjerujete biće u vašem životu" - Ovaj zakon se najviše odnosi na vaš fokus. Takođe, odnosi se na sve sfere vašeg života. Ako želite više dobra u svome životu, naučite da vidite dobro i ignorišete loše. Želite li da budete srećni? Počnite sa zahvalnošću na svemu što imate, a ne na razmatranju svega što nemate. 

5. "U sadašnjosti ispravljamo prošlost i pripremamo budućnost"- Džordž Guđijev Svaka vaša promjena kreće od "sada". Potrebno je da vam je fokus na sadašnjem trenutku. Ako previše razmišljate o prošlosti, tako nećete biti slobodni, ukoliko previše planirate budućnost ne cijenite sadašnjost. Neka vam fokus bude vodič. 

6. Zakon ponavljanja i zakon odgovornosti - Situacije će nam se ponavljati sve dok ne naučimo lekciju iz njih. Takođe, sve je u našim rukama. Možemo biti usmjereni na bilo šta, nagovoreni da uradimo to i to, ali naša odluka je zadnja i konačna. Držite konce u svojim rukama.

Pokreće Blogger.