Sedmična astro analiza do 22.05 - Sreća bi mogla da prati Raka, Djevicu i Strijelca

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu. Evo šta mogu da očekuju svi znaci zodijaka kada je polje karijere i zdravlja u pitanju. 


Ovan: Vaš fokus kada je polje karijere u pitanju, biće usmjeren na različita istraživanja. Zadovoljni ste onim što se postigli, ali sada na red dolaze neke za vas nedokučive stvari. Neki od vas će svoje snove pokušati ostvariti na orginalne načine. Zdravlje i savjet: Bavite se umjetnošću, to će vas opustiti. 

Bik: Kada je posao u pitanju, teško ćete pronalaziti zajednički jezik sa radnim kolegama. Iako na neki način oni pokazuju svoju naklonost ka vama, ni vi ni oni ne zaboravljate da želite dominaciju. Najbolje bi bilo da svako se postavi na svoje mjesto i shodno tome se ponaša. 



Zdravlje i savjet: Više se bavite sportom, to vas opušta. Blizanci: Imaćete ambicije da proširujete svoje znanje kada je posao u pitanju. Moguće su nove saradnje ili jednostavno usvajaćete nove sadržaje koji će vam koristiti. 

Kako god, budite vrijedni i ostanite ambiciozni.  Zdravlje i savjet: Nema potreba za žurbom. Rak: Na poslu ćete biti dosta opušteni pa će i vaše ophođenje prema radnim kolegama se gledati kao neozbiljno. Uglavnom, bilo bi dobro da se držite svoje profesije i posla i radite ono što se od vas i očekuje. 



Zdravlje i savjet: Neki će imati želju da smršaju. Lav: Većina uspjeha će se pridati vama na značaj. Ali, ne budite sebični jer znate da su i drugi itekako zaduženi za određeni uspjeh. Uspješni poslovni rezultati su odlika timskog rada. Priznajte to i shodno tome u budućnosti ćete biti mirniji i još bolje poslovati.

Zdravlje i savjet: Imajte kriterijume i voditi računa njima, na svim poljima života. Djevica: Mnogi od vas će se prepustiti učenju nekih novih vještina. Usvajaćete neke nove detalje koji su vezani za vašu profesiju. Pred vama je faza učenja i napredovanja. 

Takođe, imaćete dobru saradnju sa drugima. Zdravlje i savjet: Pozabavite se kriterijumima ljepote. Vaga: Vrlo je moguće da će doći do saradnje sa uticajnim ljudima. Vi ćete biti jako bitan faktor u svemu tome. Nemojte sebe smatrati manje važnim i ne budite preskromni. 

Budite slobodni u iskazivanju svojih ambicija. Ugrabite svoje prilike. Zdravlje i savjet: Bićete pozitivni i vedri i to ćete prenositi i na druge ljude. Škorpija: Na polju karijere ništa novo. Neki od vas će uzeti slobode dane kako bi se posvetili uređenju kuće, oni koji ostaju na poslu obavljaće neke zaostale poslove. 

Zdravlje i savjet: Posvetite se svojim hobijima, na taj način ćete napuniti baterije. Strijelac: Usmjerili ste se na više aktivnosti, pa se od vas očekuje puni angažman. Međutim, vama to neće padati teško i naporno, jer ste čekali svoje prilike. 

Čak i prekovremeni rad vam neće padati teško, ostajaćete raditi sa voljom. Zdravlje i savjet: Budite oprezni sa ljudima koji nemaju znanje o domenu o kojem razgovarate. Jarac: Neki će pokušati da manipulišu vama, i vama bliskim radnim kolegama. 

Vi ćete to primjetiti i bićete u pravu. U ovom trenutku ne možete previše uticati na to, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Nemojte se previše nervirati. Zdravlje i savjet: Uvijek vjerujte da možete još bolje i više. Vodolija: Dosadilo vam je da nekako djelujete i radite iz sjene, ali budite strpljivi, moguće je da upravo dolazi vaše vrijeme. 

Polako će vam se otvarati jedna po jedna vrata, budite strpljivi. Svakim danom dolazite do izražaja sve više. Zdravlje i savjet: Kada radite precizno, tada sve traje duže. Ribe: Na poslu ćete morati da se prilagođavate nekim novim programima rada, koji su produkt vaših nadređenih. 

Nemojte se buniti i prigovarati, već pokušajte biti diplomata. Za sada jedino tako možete djelovati. Zdravlje i savjet: Posvetite se malo više svojim sposobnostima.

Pokreće Blogger.