Srećna žena izgleda kako ona želi - Ne kako joj drugi kažu: 10 osobina srećne žene

Kakva je to zapravo prava ili idealna žena? I da li je uopšte potrebno biti takva? 


Zapravo, potrebno je biti srećna žena, jer upravo ne težite nikakvim idealima. U nastavku vam donosimo koje su to karakteristike srećnih žena, možda neke već posjedujete, a neke je potrebno da usvojite: 

1. Ona zna kako da prihvati kompliment- Kada neko dodjeli kompliment jednostavno će odgovoriti sa "hvala". Neće imati potrebu da preispitujete upućeni kompliment, i da li to stvarno tako. 2. Žena izgleda onako kako ona želi - Oblači se kako onda želi. Ne pati od toga da prati pod svaku cijenu određene modne trendove. Ono što joj odgovara to i nosi, i iznosi na odličan način.  3. Nasmijana je- Kada god je sretnete ona zrači pozitivnom energijom. Čak i kada je neraspoložena ona na trenutke to zna da sakrije. Kada je vidite uvijek pomislite kako dobro i veselo izgleda. 

4. Ne štedi na sebi- Zna šta zaslužuje i šta želi. Nije sklona da zanemari sebe i svoje potrebe. To se odnosi i kada je izgled u pitanju i druge bitne stvari. Poput različitih usavršavanja, potrebe za učenjem, napredovanjem, putovanjma itd. 5. Ne plaši se kako će izgledati u očima drugih ljudi- Jednostavno, ona je prirodna i otvorena. Ne plaši se da ponekad bude smiješna. Baš suprotno to je dodatno čini srećnom i zanimljivom. Spontana je i često poželjna u društvu. 

6. Ne zadržava se na svojim greškama - Žena kada pogriješi, ide dalje. Za nju je važno da shvati u čemu je pogriješila i da to sebi više ne dozvoli. Ona niti ima vremena ni potrebe da se vraća u prošlost i razmatra šta bi bilo kada bi bilo. Ne zatrpava svoju glavu negativnošću. 

7. Nije zavidna - Svjesna je sebe i svojih postignuća. Shodno tome, nema potrebe niti mjesta za sujetu. Istinski se obraduje tuđem uspjehu. Takođe je tu ako je nekome potrebna njena pomoć, ali bez nametanja. Suptilna je u svojim reakcijama. 

8. Ne odaje lako tajne svog privatnog života - Ne voli druge da opterećuje stvarima vezanim za sebe. Kako tako izgleda, zašto je nešto kupila, da li je emotivno ispunjena itd. Voli da svoju privatnost sačuva isključivo za sebe i blizak krug ljudi.

9. Nije sklona žaljenju - Pogrešno je ako mislite da je ovakva žena uvijek srećna, zapravo nije. I ona ima neuspjehe i životna negativna iznenađenja. Jednostavno, ona neće sjesti i kukati, već zna kako je biti srećan i što prije će se truditi vratiti takvom raspoloženju. 

10. Ona samo uživa u životu - Ne traži potstrek u nečijim komplimentima ili pohvalama. Svijesna je sebe svakako. Ljubazna je prema svima, ali itekako ima granicu. Trudi se da ne bude nagativna i da hrabro riješava probleme. U njenom društvu vas neće zaboljeti glava.

Pokreće Blogger.