Pomračenje Mjeseca od 16.05 - Rakovi na dobrom putu, Vodoliju čeka prekretnica

Astrolozi nam najavljuju pomračenje krvavog mjeseca od 16. maja. Pomračenje se događa u sezoni Bika, tj. dok je Sunce u svom zemljanom znaku. 


Pred nama je period otkrića i emotivnog oslobođenja. Pomračenje se dešava za vrijeme punog Mjeseca pa je pred nama period u kome je potrebno da se oslobodimo negativnih misli, strahova i emotivnih blokada. 

Takođe, dolazi period otkrivanja istine i odbacivanja onoga što nam više ne služi. Evo šta svaki znak zodijaka može da očekuje u narednom periodu:  Ovan: U narednom periodu dobro zavirite u svoje misli i preispitajte sve ono što osjećate. Preispitajte sve vaše misli, emocije i strahove. 



Takođe, tajne koje dubuoko nosite u sebi i koje vas opterećuju, oslobodite se i njih. Kada se suočite sa svim onim što vas muči, tada postajete slobodni. Bik: Dolazak pomračenja će za vas se najviše iskazati na polju ljubavi. 

Sada je vrijeme da se oslobodite straha, ružnih osjećanja i repova koje ste vukli u svom odnosu. Budite spremni da se suočite sa onim što zaista osjećate. Blizanci: Način funkcionisanja vašeg života moguće je da će se promjeniti u velikoj mjeri. 



U narednom periodu oslobodite se svih navika i rutine koje vas samo vode u krug. Naredni period vam može pomoći da donesete pozitivne promjene u vaš život. Rak: Period pomračenja će za vas donijeti otvorene puteve vašoj duši i pomoći da dodatno napredujete. 

Moguća su neka otkrića koja će za vas biti šokantna, ali će vam ista takođe donijeti nove inspiracije. Univerzum vam pravi prostor da se emotivno razvijate. Lav: Serija pomračenja koja dolazi na vas će najviše uticati kada je porodični život u pitanju. 

Budite spremni da se suočite sa porodičnim stvarima, koji su vam već dugo opterećavali dušu. Vrijeme da se zaista oslobodite prošlosti i da gradite čvrste emotivne temelje. Djevica: Vi ćete se u narednom periodu voditi istinom koja vam leži na srcu. 

Ne ustručavajte se da kažete ono što imate, bez obzira kako se u tom trenutku osjećate. Došlo je vrijeme da glasno kažete vaše strahove i najdublja osjećanja koja nosite u sebi. Budite otvoreni i za vas počinje period iscjeljenja. 

Vaga: Potrebno je da vage sebe ne potcjenjuju ni po kojoj osnovi. Vrijeme je da vaše samopoštovanje zablista. Očistite nered koji imate oko sebe, i uskladite se sa sobom. Samo sa takvom energijom stvorićete obilje oko vas. 

Škorpija: Ovo je period kada može da dođe do vaše potpune transformacije. Ukoliko napravite neke izmjene i oslobodite se negativnosti, iza površine možete da zasijate poput dijamanta. Ako vam se bude činilo da je sve previše za vas, znajte da ćete iz pepela izaći spemni na sve pobjede. 

Strijelac: Vi važite za znak koji voli avanture, ali sa druge strane postajete željni duhovnog mira. U narednom periodu to će možda biti malo teže za ostvariti. Moguće promjene koje će doći, mogu da utiču na vašu energiju. Zastanite i razmislite malo bolje o putu koji ste izabrali.

Jarac: Period pomračenja koji dolazi ukazaće vam da se riješite predstava koje stvarate o budućnosti. Pokušajte sada u ovom trenutku da prihvatite mogućnosti koje niste do sada. Otkrivajte neke nove načine da se povežete sa ljudima i formirajte neke nove ideje. Ne plašite se da tražite pomoć i podršku kada vam je potrebna. 

Vodolija: Moguće promjene koje će se desiti u narednom periodu pomoći će vam da spoznate svoju svrhu. Moguća je značajna preketnica u vašoj karijeri ili spoznaja o onome što zaista želite da radite. Zapravo, period pomračenja iskoristite za profesionalne promjene.

Ribe: Ribe će u periodu pomračenja biti potpuno posvećene duhovnim i filozofskim promjenama. Vi ćete biti u potpunom preispitivanju dosadašnjeg vašeg načina razmišljanja. Za vas dolazi period kada ćete sebe upoznati na skroz drugačiji način. Iskoristite to.

Pokreće Blogger.