Razvedeni muškarci vole drugačije - Fraze koje oni žele čuti od žena

Kada govorimo o razvedenim muškarcima, predstavnice lješeg pola na njih gledaju drugačije. 


Jedne smatraju da nipošto se ne treba povezati sa takvim momkom, dok druge smatraju da su i oni vrijedni pažnje. Muškarac koji se razveo i napustio porodicu za neke je vrlo kontraverzan lik. Sa druge strane postoje žene koje su mišljenja da takvi muškarci zaslužuju njihovu pažnju i priliku za novu ljubav. 

Bolje rečeno ovdje žena sama donosi izbor, ako se nađe u takvoj situaciji. Ako se žena odluči na odnos sa razvedenim muškarcem, ona će biti spremna da ga ponovo natjera da se zaljubi i vjeruje u ljubav. Ovo su neke od fraza koje će sigurno maziti uho razvedenog muškarca: 



Žena će u ovom slučaju naglasiti kako je on efikasan čovjek i da je takvog teško naći- Čovjek koji ima već iskustva sa porodičnim životom, biće zadovoljan što mlada dama primjećuje njegove zasluge i trud. Njega će to ubjediti da je on neko na koga se možete osloniti. 

Podsjetiće ga koliko je zapravo hrabar- Za napuštanje porodice i svega onoga što je gradio sa drugom ženom godinama, bila je potrebna hrabrost. Trebao je imati hrabrosti za takvu odluku. Žena koja se upustila u odnos sa razvedenim muškarcem naglašavaće kako iza njega nije nimalo lak period i imaće njenu podršku. 



Naglašava koliko je važno što je podržao svoj izbor- Život koje je vodio jasno je da mu nije odgovarao. Imao je dvije opcije, ili ostati ili izvršiti promjenu. On je napravio izbor, izrazio svoju želju i nije izgubio svoju individualnost. 

Kada djevojka to primjeti, poštovaće što je poslušao sebe, a ne slijedio život kakav mora. Cijeni njegovo iskustvo- Oženjen muškarac ima iskustvo prethodnih veza. On već zna na koji način da se ophodi prema ženi. 

Ukoliko predstavnica ljepšeg pola to primjeti, ona će itekako pohvaliti njegovo iskustvo, što će njemu itekako značiti. Sve ove riječi i reakcije će itekako zadovoljiti razvedenog muškarca. Možda ste baš vi pružile svu toplinu koja mu je potreba. Individualna je stvar kako ko gleda na određene ljude i njihove životne situacije. Stoga, odluka je isključivo na vama kada se upuštate u određeni odnos.

Pokreće Blogger.