Prepoznajte na vrijeme: 5 znakova koji bi mogli pokazati da vas prati negativna obiteljska karma

Prepoznajte na vrijeme


Karmički DNK se godinama gradi i održava, ali postoje i načini oslobađanja od negativne obiteljske karme. Karma predstavlja neprestano sazrijevanje i razvijanje svake naše djelatnosti, pa posljedice koje osjećamo u budućnosti mogu biti uzrokovane u davnoj prošlosti.

Međutim, postoji vjerovanje da se karma može naslijediti krvnim srodstvom, odnosno da postoji karmički DNK, pa se često za nekoga tko je često izložen životnim i energetskim blokadama kaže da je “žrtva” karmičkog DNK. Poznavanje zakona karme pomaže nam da je vješto i sretno oblikujemo svoju sudbinu.



Ne mora značiti da ste karmu naslijedili direktno od roditelja, već ti energetski tokovi mogu datirati još iz davne prošlosti, od vaših predaka. Karmički DNK se godinama gradi i održava, ali postoje i načini oslobađanja od negativne obiteljske karme.

5 znakova koji se javljaju ako ste “žrtva” obiteljske karme: 1) osjećate da ste vrlo različiti od svoje obitelji, njegujete drugačije sisteme vrijednosti i mnoge postupke svoje obitelji želite promijeniti 2) osjećate često neosnovane tegobe, naročito u predjelu ramena (blokirane energetske točke)



3) često se pojave prepreke na putu do ostvarenja planova, čak iako ste dali sve od sebe da ovoga puta uspijete 4) previše ste samokritični i usporavate sebe na putu do samoostvarenja 5) spiritualno ste osviješteni i svjesni određenih postupaka svoje obitelji za koje vjerujete da se mogu vama vratiti u vidu karmičkog duga

Da biste se oslobodili negativne karme potrebno je da vjerujete intuiciji i da se oslobodite neosnovanih strahova. Postanite kreatori svoje sudbine i sami ispravite djela za koja mislite da mogu uzrokovati niz karmičkih dugova. Meditirajte i postanite svjesni svakog postupka, svojih misli, riječi, emocija…

Pokušajte se osloboditi negativnih odnosa koji stvaraju energetske čvorove, riješite ih ili otpustite. Važno je da budete svjesni i prihvatite sve životne izazove, suočite se s njima i ponekad dopustite karmi da vas nauči važnu lekciju.

atma.hr

Pokreće Blogger.