Ljubavna astro prognoza za Novembar - Kakve promjene očekuju Ovnove, Bikove i Blizance?

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za novembar. Kakve promjene su zvijezde spremile na polju ljubavi ovnovima, bikovima i blizancima saznajte u nastavku: 


Ovan: novembar je idealno vrijeme da ispravite sve svoje greške koje ste učinili u prethodnom periodu u vašem ljubavnom životu. Vrijeme je da popravite odnos sa partnerom i da unaprijedite svoju vezu. Osim što trebate raditi na komunikaciji, nemojte da zaboravite i zapostavite vaš intimni život. 

To je takođe jako važno. Budite romantični i pokažite partneru da vam je stalo. Kada je intimnost u pitanju, istražujte nove stvari, tako ćete bolje upoznati i razumjeti jedno drugo. Trudite se da se fokusirate na partnera i porodicu jer ste ih zanemarili u prethodnom periodu zbog svoje karijere. 



Bik: kada je u pitanju novembar, ljubav će lebdjeti u vazduhu cijeli mjesec dragi bikovi. Odnos između vas i vašeg partnera će se razvijati, biće sve bolji i kvalitetniji. Vi ste vrlo kompatibilni, važno je da održavate odnos. Toliko privlačite jedno drugo i strastveni ste, da ljudi koji vas znaju i koji vas upoznaju naprosto požele da pronađu takvog partnera za sebe.

Romantike i strasti definitivno neće nedostajati u novembru mjesecu kada su bikovi u pitanju. Budite sigurni da partner uživa, radite i na vašim intimnostima. Cijenite jedno drugo i uvijek se trudite da razumijete potrebe koje ima partner. Samo tako ćete održati vaš odnos. 



Blizanci: dragi blizanci, u novembru vam zvijezde predviđaju uživanje na ljubavnom planu. Osjetićete se sjajno i naprosto ćete da uživate u vašem odnosu sa partnerom. Vi ste stvoreni jedno za drugo. Mogući su neki manji izazovi ili nesuglasice, ali vi ćete biti u stanju da prevaziđete sve.

Do rješenja ćete dolaziti vrlo lako. Uživajte u vašoj ljubavi i nikada nemojte težiti nečemu manjem jer vi zaslužujete mnogo. Cijenite sebe, ali cijenite i svog partnera. Budite zahvalni na njegovom prisustvu u vašem životu i na njegovoj ljubavi koju vam pruža. Dajte mu priliku da vidi vašu zahvalnost. Ako želite da imate zdravu vezu koja će da traje i uvijek ide ka boljem, nipošto nemojte da zapostavite vaš intimni život sa partnerom.

Pokreće Blogger.