Ribe i Jarčevi se često ne razumiju - Znakovi Zodijaka koji teško funkcionišu zajedno

Možda vam je već poznato da nam astrologoija dosta toga otkriva. Svaki znak ima svoje specifičnosti i baš zbog toga neko se slaže sa nekim drugim zankom bolje ili lošije. 


Uz pomoć i analizu astrologa, donosimo vam parove koji baš i ne funkcionišu najbolje zajedno. Imaju različit temperament, različite ukuse, ideje i drugačije gledaju na rješavanje nesuglasica i sukoba. Evo koji su to parovi: 

Ovan i Bik- Ovnovi važe za produktivne i prilično brze ljude. Oni jednostavno ne mogu da sjede skrštenih ruku. Njih zna da iznervira, jer su implusivne prirode, to što neko drugi pored njih sjedi mirno. Ako je sa druge strane bik, koji je smiren i razuman, tu može da nastane problem. 



Često bi se te nesuglasice mogle brzo riješiti, ali ovnovi često znaju da pretjeraju u svojim reakcijama, što zna da povrijedi mirnog bika. Iz ovog razloga često ovi parovi raskidaju odnos, ali ako uspiju da prevaziđu nesuglasice, postaju samo jači.

Jarac i Ribe- Ova kombinacija zna da bude zanimljva, ali takođe naporna. Razlog tome je što jarčevi u svemu traže logično objašnjenje stvari, realno i postojano, dok ribe sa druge strane žive u svom svijetu mašte.



Ribe jednostavno imaju svoj pogled na sve što se oko njih dešava. Često nerealan i ružičast osvrt, što jarčeve itekako zna da nervira. Budući da su na različitim planetama, ova dva znaka često se jednostavno ne razumiju i teško zajedno funkcionišu. 

Vodolija i Blizanci- Iako su oba znaka društvenjaci, blizanci itekako prednjače. Blizancima je potrebno okruženje, komunikacija, zabave itd. Sa druge strane vodolije ne mogu baš najbolje da razumiju takav način života. 

Vodoliji je s vremena na vrijeme potrebna mirna luka i da na taj način napuni baterije. Vodolije često ne razumiju Blizance, smatrajući ih nepouzdanim i neozbiljnim. Sa druge strane Bliznacima to ne znači mnogo i neće se mjenjati zbog takvog nečijeg stava.

Lav i Djevica- Dok lavovi vole da uživaju u pažnji, djevice se sa druge strane toga zgrožavaju. Zatvorene, precizne i ponekad previše samokritične djevice, često okljevaju da stupe u kontakt sa slobodnim i liberealnim lavom. Ovi parovi ne opstaju iz razloga što lavovi ne mogu da se naviknu na takve precizne stavove i način života djevice. Oni su više društvenjaci, željni slobode. 

Strijelac i Rak- Rakovi umiju da izgledaju zatvoreno i brutalno, ali su to u suštini veliki emotivci. Spremni su da nakon par dana odmah stupe u emotivne odnose i da vam pruže sve, zapravo da sa vama vežu čvrsti ljubavni čvor. 

Strijelac je sušta suprotnost. Oni su duhoviti i društveni i često bilo kakvo emotivno vezivanje za njih nije opcija. Strijelčevi vole i cijene slobodu, čak i kada su u odnosu, a to emotivne rakove samo može da povrijedi. 

Vaga i Škorpija- Vaga je znak koji je itekako sposoban da sebi stvori udobnost i komfor. Umiju da pronalaze balans između svojih potreba i okoline. Kada se škorpija nađe u ovakvom svijetu, zna da bude pomalo izgubljena. 

Škopije su spremne za ispitivanjem, procjenama, dok sa druge strane vage uživaju i liberalne su. Ovakav spoj i nije baš najbolje rješenje, i ovkavi partneri se često rastaju bez prevelike drame.

Pokreće Blogger.