Preljubnik obično pridaje mnogo značaja izgledu: Psihološki portret muškog izdajnika

„Ne tražite zlu namjeru tamo gdje se sve može objasniti glupošću“, rekao je Napoleon Bonaparta. 


U odnosima između muškaraca i žena uvijek postoje nesuglasice i poteškoće, ali je jako važno da pokušate da razumijete razlog određenog čina. Na taj način ćete lakše izbjeći razočarenje. Nažalost, danas je zabilježen visok procenat nevjerstva u muškoj populaciji, a kvalitet brakova je iz godine u godinu sve niži. 

Teško je razumjeti razloge za takvu statistiku, muškarci ne mogu da objasne šta ih navodi na takve postupke. Postoje i slučajevi kada muškarac to čini da bi sebi samom dokazao svoju vrijednost, što je ipak za neke druge teme jer se tu može govoriti i o psihičkim problemima i kompleksima. 



Nedavno su psiholozi otkrili oblike ponašanja muškaraca koji su skloni preljubi, pa vam mi donosimo nešto o tome kako bismo vas zaštitili od potencijalnih budućih razočarenja. 1. Muškarac varalica pažljivo vodi računa o svom izgledu. Teretana, pravilna ishrana i redovan trening neizbježni su za takvog muškarca. 

On ovim želi da oči ljepšeg pola budu uprte u njega. Naravno, možda on to radi samo za svoju voljenu, ali psiholozi kažu da je češće u pitanju da se radi o potencijalnom izdajniku.  2. Gaji ljubav prema žestokim pićima. Ljubav prema alkoholu često može da bude put prema izdaji. 



Statistike kažu da muškarci koji vole alkohol dvostruko češće varaju svoje žene ili djevojke. Uz pomoć alkohola oni su u stanju da izgube kontrolu nad svojim postupcima.  3. Izdajnik ima široko postavljene oči. Zvuči nevjerovatnom, ali naučnici su dokazali da položaj očiju na licu ima ulogu i pokazuje sklonost muškarca ka prevari. 

Široko postavljene oči vjerovatno označavaju muškarca sklonog preljubi. On se teško umori od stalne i stabilne veze sa jednom ženom i u stanju je da vara da bi promijenio nešto. 4. Velikodušan je. Koliko god to bilo čudno, muškarci preljubnici su najčešće pažljivi i brižni muškarci koji svojim ženama donose poklone i prave iznenađenja. 

Naravno, to može da znači i da je beskrajno zaljubljen u vas i da ste vi jedina žena u njegovom životu, ali vrlo lako to oružje zavođenja može da preusmjeri i na druge – zato držite oči širom otvorene! 

5. Nezadovoljan je intimnim životom sa partnerkom. Ovo je mnogo vaćno muškarcima. Ukoliko nije zadovoljan, vjerovatno će probati da nađe novu djevojku ili ženu. Ne uskraćujte mu intimnost i on će vam odgovoriti predano.

6. Muškarac izdajnik stalno flertuje. On se trudi da se svidi ženama, želi da bude privčlačan. Lagani flert može biti bezazlen, ali može i da preraste u nešto ozbiljnije. 

Budite opretne i obratite pažnju na ove znakove.

Pokreće Blogger.