Mlad mjesec 30.05: Rakovi pažljivo komunicirajte sa bližnjima - Djevice očekujte promjene

U maju su se desili mnogi astrološki zanimljivi događaji. Mjesec je počeo pomračenjem, a 30. maja ćemo posmatrati mlad mjesec koji će uticati na živote svakog od nas. 


Ovaj put mlad mjesec biće u znaku blizanaca, pa će dan proteći prilično mirno, ali se ipak razne stvari mogu dogoditi. Ovo je odlično vrijeme za opuštanje i kreativnost. Budite otvoreni, iskreni i velikodušni. Izbjegavajte negativne emocije taj dan. 

Tokom Crnog mjeseca zamislite želje i provedite ovaj dan sa svojim bližnjima. Ovan: Budite ljubazni i pažljivi prema ljudima oko vas. Nemojte da gomilate negativne emocije u sebi. Ne svetite se nikome i naučite da praštate. Ne biste trebali da putujete na ovaj dan. 



Bik: Bavićete se porodičnim poslovima. Spremite kuću i dobro se odmorite.  Vodite računa o svom intelektualnom i duhovnom razvoju i trudite se da vrijeme provodite u društvu mudrih ljudi. Blizanci: Budite orpezni sa riječima, nemojte lako da dajete obećanja koja ne možete ispuniti. 

Trudite se da održite dobre odnose sa ljudima oko vas. Moguće su poteškoće na poslu.  Rak: Pažljivo komunicirajte sa ljudima. Ne vjerujte onima koje ne poznajete dobro, možete lako biti prevareni i zavedeni. Možda će biti potrebno da promijenite okruženje.



Lav: Oslobodite se nepotrebih stvari koje držite u kući i prekinite komunikaciju sa svima koji vas sputavaju u ostvarenju vaših snova. Zaboravite sve negativne stvari iz prošlosti i napravite plan za budućnost. Moguće su poteškoće, ali nemojte ih doživljavati lično. 

Djevica: Promjene dolaze u vaš život. Oraspoložite se, kupite ono o čemu ste dugo sanjali i ne slušajte tračeve koji kruže oko vas. Trudite se da ostanete mirni u svim situacijama. Vaga: Budite odlučniji i suočite se sa svojim strahovima. Nemojte da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. 

Kada krenete da radite nešto ne razmišljajte o negativnostima i uspjeh će doći brzo. Budite skromni i strpljivi, život nudi mnogo lijepih stvari.  Škorpion: Pred vama je velika sreća. Budite aktivni, ali i oprezni. Pazite sa kime komunicirate. 

Strijelac: Prevazići ćete sve potešoće. Budite strpljivi i ne sekirajte se. Razmišljajte pozitivno. Jarac: Potreban vam je odmor, ali trenutno nije vrijeme za to. Moguće su finansijske poteškoće, ali ćete ih prevazići.

Provodite vrijeme sa ljudima, mogu vam pomoći da pronađete izlaz iz teških situacija. Vodolija:  Ovo nije jednostavan period za vas, ali bližite se novoj fazi vašeg života. Obraćajte pažnju na detalje. Ne krivite druge za vaše greške i probleme, nego ih sami analizirajte i trudite se da se ne ponove. 

Riba: Moguće je da ćete se osjećati loše. Ne stvarajte sebi granice. Vjerujte svojoj intuiciji, ona će vam dati odgovore na sva pitanja.

Pokreće Blogger.