Iskreno muško mišljenje: Razumne žene imaju samo jednu dužnost prema svom muškarcu

Danas ćemo govoriti iz ugla muškaraca. Zapravo, šta to muškarci smatraju da žena treba da ima kako bi ga osvojila. I da li su komplikovaniji muškarci ili žene. 


Većina smatra da su žene te koje su komplikovanije u svojim zahtjevima pri odabiru muškarca. I da su spremne sastaviti pozamašnu listu svojih zahtjeva. Dok sa druge strane sa muškarcima nije takav slučaj i nemaju toliko zahtjeva, čak šta više imaju jedan. 

Muškarci često od žena zahtjevaju samo jedno, a to je da ne budu zavisne. Možda zvuči na prvu čudno, ali je tako. Danas se pojedini muškarci zgrožavaju na činjenicu da žene od njih žele da budu investitori u zajedničkom životu, dok one uživaju. 



Muškarac je taj koji treba da zarađuje, kupuje poklone i sve priušti. Generalno, da oni duguju dosta više stvari u jednom odnosu, nego što to treba da čini žena. Muškarci znaju da se zgroze ovakvim mišljenjem i radije biraju da budu sami.

Takođe, većina njih se ne slaže da su oženjeni muškarci uspješniji od slobodnih. Ustvari, pojedini navode da to i jeste tako, jer žene na njih vrše veći pritisak pa shodno tome naporno rade i više zarađuju. Slobodni muškarci su više opušteni i nemaju tu vrstu pritiska. 



Za njih je dovoljno onoliko koliko imaju. Žene koje žele da žive u izobilju, neka slobodno žive. Ali ne tako što će to očekivati od muškarca, već od svoga zalaganja i rada. Mišljenje je druge polovine. Znači, na kraju bi značilo, da pojedini muškarci imaju samo jedan uslov i smatraju da će to normalna žena ispuniti.

To je zajednički doprinos. Iako smatraju da to nije stil života modrenih života, ali da ima žena koje će se izdvojiti. Naravno, da ništa ne može da se generalizuje. Ovo je mišljenje možda jedne grupe muškaraca, dok drugi uživaju što pored sebe imaju ženu koja ih samo prati.

Isto tako, ima žena koje itekako žele da imaju svoju samostalnost, novčanik i vrijeme. Znači stvar je individualna. Najbolje rješenje jeste svakako zajednički doprinos u odnosu. I kada su materijalne, ali i mnogo važnije, emocionalne stvari u pitanju. 

Samo na taj način, muškarac koji razmišlja kao što je gore navedeno može stvoriti zdrav odnos sa ženom koja takođe zna za svoje vrijednosti i ima svoju samostalnost.

Pokreće Blogger.